Flex Wheeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
flex_wheeler.jpg

f_43.jpg

Flex_Wheeler_021.jpg

Flex%20Wheeler%2008.jpg

Flex%20Wheeler%2002.jpg

Flex%20Wheeler%2001.jpg

Flex%20Wheeler%2003.jpg

flex-wheeler.jpg

flexwheeler3.jpg

Varmi bi kusur ? varmi Flex gibisi ? varmi boyle simetri ? :D

Despo ne güzel sölemişsin ya allah resmen yaratmış mükemmel simetri mükemmel kas yapısı colemandan fln çok daha güzel duruyor..
Helali hoş olsun verdim hesabına 500000$ güle güle harca :p

Flex_Wheeler_021.jpg

bu resimde flex in omuzlar synthol lü muscle&fitness da okumustum

:D :D

Bu adam Bu sporun bi numarasi simetriye gelince! Bence bir daha gorunmez. Despo Flex hayrani :D

Daha evvel (1998 yilinda) bi arastirma yapilmisti, En saglikli bodycilerden birisi ortaya cikmisti ve ayni zamanda genetigi nedeniyle cok cabuk sonuc aliyormus buyumede.

Daffy olsun olmasin estetik olarak guzel, greg valentino gibi abartma falan yok :roll:

Despo dedi:
Daffy olsun olmasin estetik olarak guzel, greg valentino gibi abartma falan yok :roll:

orası ole zaten ben de en cok flex i severim hatta mr. olympia olamadıgı ıcın haksızlık yapıldıgını dusunurum ona

Güzel güzel :D

Despo dedi:

Bu adam Bu sporun bi numarasi simetriye gelince! Bence bir daha gorunmez. Despo Flex hayrani :D

Daha evvel (1998 yilinda) bi arastirma yapilmisti, En saglikli bodycilerden birisi ortaya cikmisti ve ayni zamanda genetigi nedeniyle cok cabuk sonuc aliyormus buyumede.

Gecen sene karaciger nakli yapildi. sporuda tamemen birakti bildigim kadari ile. surekli kiliseye gidiyormus, bir christian gruba uye imis, kendini dine vermis. :D :D :D

Massivend dedi:
Despo dedi:

Gecen sene karaciger nakli yapildi. sporuda tamemen birakti bildigim kadari ile. surekli kiliseye gidiyormus, bir christian gruba uye imis, kendini dine vermis. :D :D :D

:cry:

Daffy omuzlarının synthollu olduğunun kanıtı varmı ki?
Bence o işin altında başka bi yalan dolan yatıyodur Flex Muscle & Fitness için poz vermemiştir sponsorluğunu almamıştır illaki bişey olmuştur kanıt olmadan karalama kampanyası yani anlatabilmişimdir umarım...

MertSelcuk dedi:
Daffy omuzlarının synthollu olduğunun kanıtı varmı ki?
Bence o işin altında başka bi yalan dolan yatıyodur Flex Muscle & Fitness için poz vermemiştir sponsorluğunu almamıştır illaki bişey olmuştur kanıt olmadan karalama kampanyası yani anlatabilmişimdir umarım...

roportaj syntholu bizzat enjekte eden kisiyle yapılmıs ayrıca soraki sayılarda flex e bi ozur yazısı goremedim zaten dikkat ederseniz omuzlar balon gibi duruo parcalı diil

içkiyi sigarayı bırakmış kendini dine vermiş ne olurdu kilise yerine camiye gelseydiseviyorum adamı ama o zaman daha çoooook severdim şimdi gavur :D

Back
Yukarı