• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Formel , Yaş 29 , 6.ay öncesi sonrası

@AzizK
Teşekkürler dostum , ama hala yetersiz bence:))
3 aydan sonra kardiyo yapmadım. O zamana kadar hafta da 2 defa falan yapmaya gayret ettim.Sonra kas hareketlerine başlamadan bi 10 dk falan yapmaya başladı ama yordu. Baktım yağ bir şekilde eriyor yapmamaya başladım. Mutlaka yemek önemli şekeri sıfıra yakın kullanmanız lazım. Yağlı yemeklerden uzak durmanız lazım ve kas idmanınızı hızlı sert terler akıtarak yapmanız lazım.
İlk 3 ay hocamın verdiği standart programı sonra yine onun verdiği forumda olan standart 3 günlük programı uyguladım.Değişik yaptığım birşey yok sadece son 1,5 aydır hafif programı değiştiriyorum , hep aynı hareketler hem sıkıyor hem vücut alışıyor. 1 gün çalışırım 1 gün dinlenirim bu hep böyle. Hocamın verdiği programı vereyim; bacak hareketleirnin devamı var 3. günde o çıkmamış , ön arka bacak, öne itiş , kalf var. Her günün sonunda da karın hareketleri.

Bir süre bunu uygulayıp ufak tefek değiştirirsiniz. Bu programı 3 aydan sonra uyguluyorum.Umarım benimkinden daha iyi bir vücudunuz olur.

@21qRam
Teşekkürler kardeşim umarım daha iyisini yaparsın , yapılmayacak birşey değil , sadece sabır disiplin çok daha iyisini de yaparsın. Benimkisi normal gelişim.

Programımız neredeyse aynı ve bende birgün gidip diğer gün gitmiyorum beslenmeye aşırı dikkat ediyorum şeker yağ sıfır antremana gitmeden önce lapa pilav yiyorum fakat 3. aya gireceğim vücudumda gözle görülebilecek kadar değişim olmadı. Sende vücut değişimleri tam olarak ne zaman başladı yani kaçıncı aydan sonra belirginleşmeye başlar ? Bunlarıda anlatsan içim rahatlıyacak çünkü 1 sene yapmayı düşünüyorum eğer fayda görürsem devam ettireceğim motive olmam lazım :)

@AzizK

3 ay tabi ki erken kasların çok görünür olmasını beklemeyin zaten. Belirginleşme yağ oranının düşüşüyle malum doğru orantılıdır. 3 aylıkken özellikle benim bel inceldi tüm pantolonlarımı daraltmak zorunda kaldım , genel anlamda kaslarda hafif belirginleşmeye başlar ama özellikle 5.aydan itibaren iyi yağ yakmışsanız belli olması lazım. Her ay resim çekin kendinizin öyle kıyaslayın. En güzel motive o şekilde olur. Aynı yerde aynı pozları verin karşılaştırın.Değişimi öyle daha iyi fark edersiniz.

tebrikler ufak defek eksikleri yok sayarsak mesela karın ve omuz gibi başarılarının devamını dilerim dostum :)

@lMarquez
Sağolasın dostum , aynen karın omuzu daha iyi hale getirmem gerek. Hatta özellikle omuzlara eskiden beri özel ilgi gösteriyorum.Düşük ağırlıkla devamlı gerilim sağlıyorum. Yavaş ve yedire yedire yapıyorum.2-3 haftadır omuz programında değişiklik yaptım bir iki hareket ekleyip çıkardım. Artık tüm hareketlerde değişiklikler yapıyorum 2-3 hafta ara ile.

@AzizK

3 ay tabi ki erken kasların çok görünür olmasını beklemeyin zaten. Belirginleşme yağ oranının düşüşüyle malum doğru orantılıdır. 3 aylıkken özellikle benim bel inceldi tüm pantolonlarımı daraltmak zorunda kaldım , genel anlamda kaslarda hafif belirginleşmeye başlar ama özellikle 5.aydan itibaren iyi yağ yakmışsanız belli olması lazım. Her ay resim çekin kendinizin öyle kıyaslayın. En güzel motive o şekilde olur. Aynı yerde aynı pozları verin karşılaştırın.Değişimi öyle daha iyi fark edersiniz.

6. ayı tamamladığımda tüm fotoğraflarımı atacağım zaten hadi bakalım ben ne kadar yapabilicem :)

güncel foto :)

Eklentiler

• 2013-09-21 18 end.jpg
    2013-09-21 18 end.jpg
    473,2 KB · Görüntüleme: 562
40kg+ barın ağırlığı ile:D Sanılanın aksine ağır girmiyorum.Bazen 50kg+barın ağırlığı da oluyor.
En çok sevdiğim hareket ve bence yararını gördüğüm hareket yatarak dumble fly . bu açış hareketini 16kg luk dumbellarla yapıyorum.Ama nizami tamamiyle gergin ve tam açılacak kollar çok az kırık olacak.Olabildiğince açık olacak kollar. 24kg'luk 2 dumbella da dumble press yapıyorum. Bu sıralar ilk hareketlerim incline ama.Sonra benchler.

vallahi ulaşmak istediğim vücuda dogru gidiyorsun karın kasları da daha belirgin oldu mu tamamdır umarım bende bu hale gelirim ama bir sorum olucak ben protein tozu le carnite falan kullnamak istmiyorum istesem de zatne öğrenciyim para yetiştiremem onlara bu takviyeler olmadan buralara ulaşabilir miyim ?

@CnForza
Teşekkürler dostum

@onurerkan22
Teşekkürler. Tabi ki şu anki halime herhangi bir supplement kullanmadan gelebilirsin.Şu anki halimde pek birşey yok zaten. Yemene içmene dikkat edip düzenli sporunu yaparsan rahat ulaşırsın. Supplementleri çok fazla gözümüzde büyütmeyelim , benim imkanım vardı heveslendik aldım.Hiç kullanmayanda yapıyor. Ama tabi bir yere kadar. Bu seviye tabi benimkinin çok çok ilerisinde ki seviyelerde ihtiyaç oluyor doğal olarak.

@tumer_116

Bir gün gidip bir gün dinleniyorum. Bu şekilde hesaplarsak 1hafta 4 diğer hafta 3 şeklinde olmuş oluyor. Bunu hiç aksatmıyorum.

Güncel resimler

-----------------------------------------------------------

@ memDuhank
Valla ucuz herhangi bir saç sakal kesme makinesi ile rahatlıkla kesiyorum 2-3 haftada bir.Yağ yakımı ile alakasının olduğunu sanmıyorum ne adamlar var hayvani vücudu olup kılları uzun olan. Tamamiyle görsel bir iş. Aşırı uzun kıvır kıvır hiç güzel bir görüntü değil. 4 cm göğüs kılı mı olur yav. Kesin gitsin.İlk resimlerde belli belirsiz tam göğüsün ortasında yara var o kaşımaktan oluşmuştu. Egzema gibi bişeydi sanırım.Kılları kestikten sonra eser kalmadı.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 581
  • IMG_0868.jpg
    IMG_0868.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 551
  • IMG_0871.jpg
    IMG_0871.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 550
  • IMG_0877.jpg
    IMG_0877.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 577
  • IMG_0878.jpg
    IMG_0878.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 523
  • IMG_0884.JPG
    IMG_0884.JPG
    128,6 KB · Görüntüleme: 561
Son düzenleme:
Işık oyunları ve gölgelendirme gerçekten farklılık yaratıyor kasların ve vücudun görünüşününde ve tebreikler bu arada vücudunuz gayet yerinde ve güzel

Back
Yukarı