AzizK
Üye
@AzizK
Teşekkürler dostum , ama hala yetersiz bence)
3 aydan sonra kardiyo yapmadım. O zamana kadar hafta da 2 defa falan yapmaya gayret ettim.Sonra kas hareketlerine başlamadan bi 10 dk falan yapmaya başladı ama yordu. Baktım yağ bir şekilde eriyor yapmamaya başladım. Mutlaka yemek önemli şekeri sıfıra yakın kullanmanız lazım. Yağlı yemeklerden uzak durmanız lazım ve kas idmanınızı hızlı sert terler akıtarak yapmanız lazım.
İlk 3 ay hocamın verdiği standart programı sonra yine onun verdiği forumda olan standart 3 günlük programı uyguladım.Değişik yaptığım birşey yok sadece son 1,5 aydır hafif programı değiştiriyorum , hep aynı hareketler hem sıkıyor hem vücut alışıyor. 1 gün çalışırım 1 gün dinlenirim bu hep böyle. Hocamın verdiği programı vereyim; bacak hareketleirnin devamı var 3. günde o çıkmamış , ön arka bacak, öne itiş , kalf var. Her günün sonunda da karın hareketleri.
Bir süre bunu uygulayıp ufak tefek değiştirirsiniz. Bu programı 3 aydan sonra uyguluyorum.Umarım benimkinden daha iyi bir vücudunuz olur.
@21qRam
Teşekkürler kardeşim umarım daha iyisini yaparsın , yapılmayacak birşey değil , sadece sabır disiplin çok daha iyisini de yaparsın. Benimkisi normal gelişim.
Programımız neredeyse aynı ve bende birgün gidip diğer gün gitmiyorum beslenmeye aşırı dikkat ediyorum şeker yağ sıfır antremana gitmeden önce lapa pilav yiyorum fakat 3. aya gireceğim vücudumda gözle görülebilecek kadar değişim olmadı. Sende vücut değişimleri tam olarak ne zaman başladı yani kaçıncı aydan sonra belirginleşmeye başlar ? Bunlarıda anlatsan içim rahatlıyacak çünkü 1 sene yapmayı düşünüyorum eğer fayda görürsem devam ettireceğim motive olmam lazım