Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Teşekkürler elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum elimde çok resim yok maalesef bu var 6 ay öncesine ait[DOUBLEPOST=1568717865][/DOUBLEPOST]çok iyi
başka açılardanda fotoğraf bekliyoruz.
Sağolun, evet genetik olarak biraz şanslı olduğumu düşünüyorumOrantılı vücut, karın genetiğide iyi daha ne olsun![]()
Ana branşım boks 2014 den beri yapıyorum. 2016 yılında ekstra olarak fitness salonuna gittim 1 yıl sonra bıraktım. Şu an sadece boks artı ağırlık yapıyorum gittiğim salonda hemen hemen herşey var. Tanıdığım macfit antrenörü var sağolsun çok güzel programlar hazırlıyor onu uyguluyorum artı beslenmeme dikkat ediyorum. Ölçülerimi bilmiyorum çok da merak etmiyorum[DOUBLEPOST=1570048016][/DOUBLEPOST]güzel ve dengeli bir vücudun var. Ölcüleride yazarsan tam olarak daha iyi bir değerlendirme yapmış oluruz. Ne kadardır spor yapıyorsun bu arada ?
hocam ölçüler nedir
Ölçülerimi bilmiyorum ama şu resim ilk başladığım dönemlere aithocam ölçüler nedir
Boy 179cm kilo 71kg yaş 21hım güzel boks yapıyorsa zaten vücudun makine gibidir. baya gelişim sağlamışsın boy / kilo kaç ? müsabık dövüşüyormusun ? Bende boksa başladım gerçekden çok eğlenceli ve fonksiyonel bir spor keşke gençliğimde başlayabilseydim diyorum . Ciğerlerim inanılmaz acıldı daha başlayalı 20 gün oldu ama bildiğin yumruk atarken yorulmuyorum artık ve seri bastıkdan sonra vücut kendini hızlı topluyor. Biraz uyum sağlayınca haftada 2 gün sabah koşulrına başlıyacağım. Varmı bir tavsiyen bir önerin ? Hızlı gelişmek için neyi daha çok yapayım ?
20 gün için çok iyi tebrikler sen de ters gardsın solaksın benim gibiAnladım benim sıkıntım biraz bacaklarda kondisyon olarak zorlanıyorum onuda vücud ağırlığım çok fazla 180cm 100 kg yim kilo düşmeme gerek biraz daha hızlanmama ve nefesimin açılması için yetenek olarak iyiyim aslında güç olarak da çok iyiyim benim ihtiyacım biraz kondiyon sanırım .[DOUBLEPOST=1570098579][/DOUBLEPOST]al bak dostum senin için antrenmandan bir kesit
Çok iyi
Teşekkür ederimMükemmel. Maşallah. Herkesin genetiği bu kadar iyi değil. İmrendim biraz.