hasanateş
Üye
Forumu, yanilmiyorsam 2009 yilindan bu yana takip ediyorum. Bu zaman zarfinda uye olmayi dusunmeden okudum, ancak sevgili heldicin yazdiklarini, tavsiyelerini takip edip, uygulamak bana 6 kilo almama neden oldu
. Ve sonrasindada uye oldum. Gozlemledigim, uye olduktan sonra yonetimin, silinen mesajlarima istinaden attigi ve benim bot mesaj sandigim, politburo uslubu ile yazdigi resmi iletiler idi. Simdi, yasaklanan veya bazi basligi kilitlenen uyelerin de sikayetleri henuz tazeyken, yonetim katina katilim kriterleri aciklansa, bu kriterler nelerdir? Yeni yoneticiler alinsa fenami olur?. Modlar aneximeandros, flexor, yoklar. Comod lar, draft, demir00, rpac nadiren online ve gorevlerini yerine getiremiyorlar. Schwarzxxll ise, devamli moderasyon ile mesgul. Simdi vazifelerini yapamayanlar yerine, yapabilecek arkadaslar secilse artik ne dersiniz?. Bunun kriteri nedir siz sayin adminler aciklasaniz, yada forum uyeleri yeni moderatorler belirlese...bench_O
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17.06.12 00:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16.06.12 23:40 ----------
Ben kendime cevap vercek olursam, keske # mk7 mod olarak yeniden gorev alsa, wrestler, arson, jimraynor, beachboy, sakin oldugu zamanlardaki gibi zeuss, bilgisiyle R10, demircan256, sultanmehmed. Cok arkadas var bu gorevi yapabilecek.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17.06.12 00:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16.06.12 23:40 ----------
Ben kendime cevap vercek olursam, keske # mk7 mod olarak yeniden gorev alsa, wrestler, arson, jimraynor, beachboy, sakin oldugu zamanlardaki gibi zeuss, bilgisiyle R10, demircan256, sultanmehmed. Cok arkadas var bu gorevi yapabilecek.