Forum Hakkında Düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Forum nasil su anda ?

• Total voters
    171
bu aralar troll sayısında ufak bir artış oldu sanki, dikkat edilirse forum yararına olur diye düşünüyorum.

mesajları editleme olsa çok daha güzel olacak

Mesajı yazdıktan sonra bir kac dakikalık edit sansınız var. Surekli edit hakkı veremeyiz zira forumda paylasım yapıp daha sonra bir seylere kızan uyeler tum mesajlarını silebilme ihtimali var, o halde o mesajlarla ilgili yazılan paylasımlar da havada kalıyor.

Kısaca surekli edit hakkı hic bir zaman verilmeyecektir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:46 ----------

bu aralar troll sayısında ufak bir artış oldu sanki, dikkat edilirse forum yararına olur diye düşünüyorum.

İsim verin hemen bannlayalım...

Lady I.J.Y., forumumuzun bayanlar bölümü ne yazık ki ülkemizde spor salonuna giden bayan nüfusunun azlığından dolayı fazla dolu değil. Ayrıca giyim vb. konularda Konu dışı başlığı altında bulunmakta ama ne yazık ki pek bayanlaa hitap edeceğini zannetmiyorum. Bayanlar bölümüne kendiniz eksik gördüğünüz konuları açabilirsiniz. Zamanla o konularda dolacaktır.

Lady I.J.Y., forumumuzun bayanlar bölümü ne yazık ki ülkemizde spor salonuna giden bayan nüfusunun azlığından dolayı fazla dolu değil. Ayrıca giyim vb. konularda Konu dışı başlığı altında bulunmakta ama ne yazık ki pek bayanlaa hitap edeceğini zannetmiyorum. Bayanlar bölümüne kendiniz eksik gördüğünüz konuları açabilirsiniz. Zamanla o konularda dolacaktır.

evet öyle yapayım belki ilgilenen olur, teşekkürler:)

gülümsemeler artırılsa tam süper olur site, duygular tam ifade edilemiyor:D:D:D bu yeşil sırıtığı da gözüm tutmadı:D biraz daha ağlama ikonu olasaydı keşke.:D

bu arada spor yapan herkese acayip yardımcı olan bir kitle var burda, üstteki yorumumu geri alıyorum=)

Son düzenleme:
gülümsemeler artırılsa tam süper olur site, duygular tam ifade edilemiyor:D:D:D bu yeşil sırıtığı da gözüm tutmadı:D biraz daha ağlama ikonu olasaydı keşke.:D

bu arada spor yapan herkese acayip yardımcı olan bir kitle var burda, üstteki yorumumu geri alıyorum=)

spora gönül veren insanlara her zaman forumumuzda yardımcı olmak görevimimiz...

Ağlayan surat için ise , body ci ağlamaz ondan ağlayan smiley yok dermişim :) :)

forum çok iyi, bir çok konuda bilgi aldığım konular ve eğlendiğim konu dışı gibi bölümler var ancak son güncellenen kural olmamış. elbette beğenmiyorsan girmezsin durumu söz konusudur ancak yorumumu yapayım en azından.

9.2. Irkçı, politik, dini baskı içeren ve cinsel tercihleri içeren konular açmak, mesajlar yazmak yasaktır.

ilk üç tamam da cinsel tercihleri içeren başlıklar açmayı yasaklamak olmamış. burada üyelerin cinsel içerikli mesaj ve konuları dolu ancak konu eşcinsellik olunca yasak. hani cinsel içerikli mesaj ve konu yasak olsa eşcinsellikte olsun ancak bu türlüsü çirkin bir tavır. azınlıklara saygı duyulmamada ısrar edilmesini anlamıyorum bu ülkede. en azından internette biraz daha özgürlükçülük olur sanırsın ama nerde... eşcinsel içerikli başlıkların açılmasının yasak olması, zenci olanlar foruma üye olamaz demekle hemen hemen aynı. ve ''ırkçı mesaj yazmak yasaktır'' kuralının yanında acayip ironik durmuş.

Son düzenleme:
Lady.V.Vivien,

Görüşünüzü içtenlikle beyan etmeniz takdire şayan.

Ancak "forum cinsel içerikli mesaj ve konularla dolu" demişsiniz.

Lütfen bununla ilgili link verebilir misiniz?

Cinsel tercihleri içeren başlıklar sen heteroseksüel misin, biseksüel misin, lezbiyen misin tarzında olan ve cinsel tercihlerin yargılandığı başlıklar olabilir.

En azından benim düşüncem bu yönde.

Eşcinsellik ile ilgili başlık açıldığında nasıl mesajlar yazılacağını düşünürsen olayın salt eşcinsellik değil de farklı boyutlara (özellikle dinsel açıdan) gidebileceğini kolaylıkla kestirebilirsin.

Bu nedenle de ben son güncellemeyi son derece yerinde buluyorum.

Lady.V.Vivien,

Görüşünüzü içtenlikle beyan etmeniz takdire şayan.

Ancak "forum cinsel içerikli mesaj ve konularla dolu" demişsiniz.

Lütfen bununla ilgili link verebilir misiniz?

Cinsel tercihleri içeren başlıklar sen heteroseksüel misin, biseksüel misin, lezbiyen misin tarzında olan ve cinsel tercihlerin yargılandığı başlıklar olabilir.

En azından benim düşüncem bu yönde.

Eşcinsellik ile ilgili başlık açıldığında nasıl mesajlar yazılacağını düşünürsen olayın salt eşcinsellik değil de farklı boyutlara (özellikle dinsel açıdan) gidebileceğini kolaylıkla kestirebilirsin.

Bu nedenle de ben son güncellemeyi son derece yerinde buluyorum.

cinsel içerikli mesaj ve konularla dolu derken bu forumda cinsellikten başka şey konuşulmuyor anlamında yazmadım ''mastürbasyon'', ''ereksiyon olma'' ile ilgili başlıklar konu dışı dertleşme bölümlerinde var. yani forumda cinsellik konuşuluyor anlamında yazdım. cinsellik konuşabiliyorsa eşcinsellik neden konuşulamıyor?
kural; ''eşcinselliğe hakaret niteliğinde başlıklar açılamaz'' değil ''eşcinsellikle ilgili başlık açılamaz''. yani eşcinselsen de forumda gizleyeceksin mantığı var.
eşcinselliğin yargılanması din, ırk ayrımı gibi bir şey ve bu mesajların silinmesi gerek, ancak eğer o tip mesajlar geliyor diye eşcinsellikle ilgili konu ve mesajları forumda yasaklıyorsan yanlış yapmışsındır.
gerektiği zaman off topic mesajlar siliniyorsa bu mesajlar da silinebilir. bunun dışında fitness yapan bir sürü eşcinsel var bu foruma girdiklerinde kuralları okurken bunu görseler bu foruma üye olurlar mı? ayıptır bu sadece.

forum çok iyi, bir çok konuda bilgi aldığım konular ve eğlendiğim konu dışı gibi bölümler var ancak son güncellenen kural olmamış. elbette beğenmiyorsan girmezsin durumu söz konusudur ancak yorumumu yapayım en azından.

9.2. Irkçı, politik, dini baskı içeren ve cinsel tercihleri içeren konular açmak, mesajlar yazmak yasaktır.

ilk üç tamam da cinsel tercihleri içeren başlıklar açmayı yasaklamak olmamış. burada üyelerin cinsel içerikli mesaj ve konuları dolu ancak konu eşcinsellik olunca yasak. hani cinsel içerikli mesaj ve konu yasak olsa eşcinsellikte olsun ancak bu türlüsü çirkin bir tavır. azınlıklara saygı duyulmamada ısrar edilmesini anlamıyorum bu ülkede. en azından internette biraz daha özgürlükçülük olur sanırsın ama nerde... eşcinsel içerikli başlıkların açılmasının yasak olması, zenci olanlar foruma üye olamaz demekle hemen hemen aynı. ve ''ırkçı mesaj yazmak yasaktır'' kuralının yanında acayip ironik durmuş.

Sevgili Lady.V.Vivien,

"Irkçı, politik, dini baskı içeren ve cinsel tercihleri içeren konular açmak" bu konuların tümü açıldığı takdirde forumda moderatörler "banned" butonunu biraz fazla kullanmak zorunda kalıyor, aslında zaten polemik yaratan kişilerin ban alması forumun selameti açısından her ne kadar iyi olsa da sonuçta bazı düşüncelerin kişiye özel olması gerektiğini ve bazı şeyleri daha kabullenemiyecek düzeyde olduğumuz gerçeğini gözler önüne seriyor. Forumda sürekli bir tartışma ve kavga ortamının olmasını hiç birimiz istemeyiz.

cinsel içerikli mesaj ve konularla dolu derken bu forumda cinsellikten başka şey konuşulmuyor anlamında yazmadım ''mastürbasyon'', ''ereksiyon olma'' ile ilgili başlıklar konu dışı dertleşme bölümlerinde var. yani forumda cinsellik konuşuluyor anlamında yazdım. cinsellik konuşabiliyorsa eşcinsellik neden konuşulamıyor?
kural; ''eşcinselliğe hakaret niteliğinde başlıklar açılamaz'' değil ''eşcinsellikle ilgili başlık açılamaz''. yani eşcinselsen de forumda gizleyeceksin mantığı var.
eşcinselliğin yargılanması din, ırk ayrımı gibi bir şey ve bu mesajların silinmesi gerek, ancak eğer o tip mesajlar geliyor diye eşcinsellikle ilgili konu ve mesajları forumda yasaklıyorsan yanlış yapmışsındır.
gerektiği zaman off topic mesajlar siliniyorsa bu mesajlar da silinebilir. bunun dışında fitness yapan bir sürü eşcinsel var bu foruma girdiklerinde kuralları okurken bunu görseler bu foruma üye olurlar mı? ayıptır bu sadece.

Sorunuza cevap vermek gerekirse, forumda cinsel konuların tartışılması, sporun cinsellikle, hormon seviyeleriyle doğrudan ilgili olmasından dolayı ve gençlerimizin, bazende askerliğini yapmış kişilerin dahi cinsel konularda bilgilerinin kulaktan dolma şeylerden ibaret olmasından dolayı bu konuların tartışılması çok normal ve gereklidir.

Eşcinsellikle ilgili neden başlık açılamayacığana gelirsek, eşcinsellikle ilgili her açılan başlıkta konu dönüp dolaşıp dine gelir, daha sonrasında "Sen şöyle yanacaksın, sen böyle haşlanacaksın." gibi tehditkar ifadelerin ardından iş hakaretleşmeye gider. Daha sonrasında zaten kutsal değerleri aşşağılayan mı ararsınız, şahsa hakaret eden mi ararsınız hepsi vardır ve emin olun ki hakaret içeren mesajları, dini baskı kuran mesajları sile sile bir de bakmışsınızki sadece konuyu açan kişinin mesajı kalmış. Yani mesajları silmekte çözüm değil, insanların kafası değişmedikçe istediğiniz kadar mesaj silerek yapay bir hakaret içermeyen ortamda oluştursanız gerçekten istenen ortam elde edilemez. Mesela bana da eşcinsellik hep mide bulandırıcı gelmiştir, ama kişiyi psikiyatrist değiştiremiyorsa "cinsel seçimdir." diyorsa ben kim oluyorum? Bunu insanlara anlatmak gerçekten zor. Önce kişilerin düşünce sistemi değişmeli ve bunu değiştirmek inanın atomu parçalamaktan bile zor.

Saygılarımla...

sürekli hakaretlerin döndüğü bir çok başlık vardı. başlık 2 sayfa ve en az 10-11 mesaj polemik veya hakaret içerikli mesela. mesajlar siliniyor, konu da kilitlenmiyor. ancak bir eşcinsel başlığı açılsın biri ''yanacaksın'' yazdı mı tamam konu amacından saptı, kilitle. sonra da forum üyeleri daha alışmadı diye eşcinsellikle ilgili başlıkları yasakla. muhterem forum üyelerinin alışmasını beklesin eşcinseller o zaman.
ha ayrıca; bu konuyla ilgili bir-iki başlığa denk geldiğimde adamakıllı yorumlar da vardı. ancak konu eşcinsellik oldu mu başlık kilitlemek için bahane aranıyor gibi.
ve dediğim gibi eşcinsel erkekler özellikle fitnessla ilgilidir genelde ve bu forumda bu konuda en büyük türkçe forum. o yüzden böyle bir yasak olmamalıydı.

vücut geliştirme sitesinde mastürbasyon konusu konuşulabilir çünkü antremanlara etkisi vücuda etkisi ne olur diye merak ediyor gençler doğal olarak sanki öylesine konuşuluyormuş gibi yazmışsın bizler tartışmayı bilmiyoruz gerek bu forumda gerekse dışarıda birbirimize saygı ve hoşgörü gösteremiyoruz onun için önemli konular en azından burada tartışılmamalı çünkü ister istemez kalpler kırılır hakarette varan sözler olur zaten çoğu forumun seviyesi düştü hep ergenler ağır küfürler ediyor birbirine laf yetiştiriyor yani bırakın bari burası küfürsüz seviyeli kalsın illa burayıda savaş alanına çevirmeye ne gerek var

öncelikle; forumda masturbasyon başlığının varlığının sebebi vg.ile ilgili olumsuz tarafının tartışılmasıdır.Yoksa yönetim , masturbasyon konusunda yaptığı skorları anlatmaya çalışanlara ya da bu konuda geyik muhabbeti çevirmek isteyenlere müsade etmemektedir.

bu ve bunun gibi diğer başlıklarda geyiğe izin verilmemektedir.Ayrıca masturbasyon ya da ereksiyon herhangi bir cinsel tercih belirtmez.Eşcinsel erkekler de bahsedilen eylemleri yapabilirler.Harem ağaları ile karıştırmamak lazım..

Forum kurallarında eşcinseller üye olamaz yazmamaktadır bilakis yönetim olarak forumun herhangi bir cinse, ırka, dine, cinsel tercihe ait olmadığını sürekli vurgulamaktayız..Foruma üye olmak farklıdır forumda size özel seçimleri (cinsel, dinsel vb) başlık haline getirip foruma malzeme yapmak farklıdır.

Burda istenen odağın vücut geliştirme ve fitness olmasıdır..Odağın kaymaması adına elimizden geleni zor olsa da yapmaya devam edeceğiz..

şu anda bence forum çok kaliteli
özellikle teknik altyapısı bi çok forumdan üstün
hatta benim üye olduğum en iyi forum
ben teknoloji, borsa ekonomi mühendislik, tesisat, makina vbgibi bi çok forumda üyeyim
ama hiçbiri bukadar güçlü bir site değil
tabiki değişiklikler yapılabilir ancak şu anda bile bence çok iyi
emeği geçenlere teşekkürler

Back
Yukarı