ladasamara dedi:inşallah beni yanlış anlamazsınız ama bu şekilde agresif figürler etkiliyecilik bir yana komik ve çok alelade gözüküyor
bana kalırsa daha espirili sevimli bişey olsa daha hoş olur.
ladasamara dedi:yani demek istediğim yok canavar olsun yok damarı fışkırsından ziyade
kaslı bi figür olsada suratı sevimli olsun ve kuru kuru bişey çizmektense bi msj verilebilir
görenlerin gülümsemeleri sağlanabilir. aklıma şimdilik çok sağlam fikir gelmiyor pek ama
mesela figürün bicepsinin içinde temel reiste olduu gibi tanklar olabilir.
ondaki çapaya benzer ufak bi dumbbell dövmesi olabilir önkolunda.
get big or die tryin' yazabilir bi tarafında (büyük ol veya bunun için çabalarken öl)
biraz çalıntı bi laf ama olur o kadar.![]()
50 centin lafı vardır get rich (zengin) or die tryin' ... oradan arak
dediğim gibi şimdilik aklıma çok güzel 'heh tamam budur işte' denecek bi fikir gelmio
ama gelir gibime de gelio
son söylediğin şey yanlış
fikir lazım eleştiri değil... eleştiride bir fikirdir.
xxdiablo dedi:![]()
böyle bir şey olurmu beyler
edobey dedi:bu nasıl arkadasların söylediklerini gerçekleştirmeye calıştım çıglık atarak barı yukarı çekmeye çalışan bir görünüm çığlık kısmı biraz sade kaldı ama orantılı değildi ondan oınu ayarlarım siz genel format konusunda ne diyorsunuz yavas yavas bir şeyler belişrleyin fotoshopta cizip getireyim ama ok demeniz lazım![]()
edobey dedi:havanda su dövüyoruz gibi geliyor bana neden dersenız tam tamam derken bir anda format sevimli karektere dönüyor daha önce dediğim gibi model ciziminden önce ne istediğimize karar vermek lazım diyorum ben sırf bu yüzden surat bile cizmemeye gayret ettim bu nseferde yakışıklı oldu çirkin oldu olacaktı vede bir tecrübe bir iş ne kadar uzarsa okadar olmakten uzaklaşırmış yani çok düşünen çok yanılır sadece elevli bir bar resmi yetecek gibi görüyorum karekter beklentileri karşılamayacak sanırım bu konuda site yetkililerinden hiç fikir yorum yok ? resimden ziyade sitenin logosu olacak bunu düşünmek lazım