forumda en sevdiğiniz kişi

Sağol eksik olma. Yorumlarını severek okuduğum insanlardansın.

Bu arada bunun bildirimi niye gelmedi ayarlanması lazım,zaten eskisi gibi çok giremiyorum şans eseri gördüm.

bir çok vücüt geliştirici beni görünce ya sesini sertleştiriyor ya da görüntüsünü; kaşlarını çatıyor. Daha güçlü görünmeye çalışıyor yani benim karşımda. bu beni rahatsız ediyor. İnsanlar müthiş derecede kıskanç ve yüksek egolu. Bu camiada olanlarda ise bu tavan yapmış durumda. Kedi kendini aynada aslan olarak görüyor. bu forumda yeniyim ama herhalde durum çok farklı değildir. Zaten ben insanları sevmem ama vücut geliştirmecilerin çoğunu hiç sevmem. Ama herkes herkese saygı duymak zorunda. Sevmiyorsan niye foruma üye oldun diyenlerde olacaktır tabi ama bilgilerden faydalanıyoruz. Hakkım var. ben de yardım konusunda hiç esirgemiyorum. Forumun amacına uygun davranıyorum. Şimdi Allah bilir bunları yazdım diye bir çok insandan da tavır görürüm. Allah ın bildiğini kuldan mı saklayacağım. Özüm sözüm birdir. Şu ana kadar bilgilerinden çoğunlukla faydalandığım respect 2 us ve ulaire var. afka nın yaptığı işi beğeniyorum. Adam güçlü. Militan mavisi var. Akıllı birisi. Ve agent 47 var; ortak noktamız var.

Back
Yukarı