Değerlendirilmesi isteğiyle fotoğraf koymuşsun, kimsenin değerlendirmesine ihtiyacım yok diyorsun.
Bu başlığa attığın önceki mesajda özür diliyorsun, sonra işler istediğin gibi gitmeyince veryansın.
Başka bir konuda attığın bir mesajda forumu önceden okuduğunu söylemişsin ama neredeyse her üye fotoğrafı başlığında belirtilen zorunlu pozlardan bihabersin, üstünde atletle fotoğraf yollamışsın. Ve tahminim most muscular pozunda çok iyi göründüğünü düşündüğün için onu tekrar tekrar yollamışsın.
Kaç senelik sporcuyum deyip, kendine bu tutarsızlığı layık görüyorsan sana söylenecek laf kalmıyor.
Ama,
Forum kurallarının hepsini geç, üye fotoğraflarındaki zorunlu pozlar zaten fotoğrafı yollayan üyenin iyiliği için düşünülmüş. Oraya fotoğraf atılmasındaki amaç eksiklerin -hepimizin eksikleri var- dışarıdan bakan biri tarafından görülmesi. Yollayanlar bu amaçla yolluyor. Sen her açıdan fotoğrafını eklmezsen bu amaca nasıl ulaşılacak? Yok senin amacın sana birileri gelip, "vay baba süpersin" desin ise, yanlış yerdesin.
Selametle.
selam arkadaşlar foruma bugün üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum.
forum kurallarını sonuna kadar destekliyorum.çünkü kurallara uyulmazsa forum çöplüğe döner.
ancak;
-genelde size hak vermemle birlikte-biyologcem isimli üyeye haksızlık yapıldığını veya aşırı tepki verilerek çok üzerine gidildiğini düşünüyorum.
çünkü:
1-biyologcemin kilitlenen başlığını gördüm.doğru kurallara aykırıydı,ama bugün bile hala üye fotoğrafları kısmında kurallara aykırı olan bir çok başlık mevcut ve kilitlide değil.çoğu başlığa hala yorum yapılıyor.kaldı ki biyologcem daha sonra uygun poz ekleyeceğini belirtmişti.diyeceksinizki o başlıklar açıldığında forum kuralları henüz şekillenmemişti.olabilir.şimdiki kurallara göre herkese eşit davranılmalı.
2-Değerlendirilmesi isteğiyle fotoğraf koymuşsun, kimsenin değerlendirmesine ihtiyacım yok diyorsun.
Bu başlığa attığın önceki mesajda özür diliyorsun, sonra işler istediğin gibi gitmeyince veryansın.
diyorsunuz ama kimin üzerine bu kadar gitseniz elbette insan eninde sonunda dengeyi kaybedecektir.değerlendirme beklerken kilitlenmeyle karşılaşınca morali bozulmuş olabilir mi acaba?forumdaki kurallara uygun olmayan okadar başlığın değerlendirildiğini ve kilitlenmediğini gören herkes benzer düşünür bence.
3-zorunlu pozları daha sonra çekip ekleyeceğini beliritiyor.atletli foto göndermiş yanlış ama hiçmi değerlendirecek kadar birşey görünmüyor yani.hem uyarıp hem değerlendirilemezmiydi göründüğü kadarıyla.
4-fotoğraflarını tabiki değerlendirmesi amacıyla göndermiştir bence ama söylermisiniz kaç kişi övgü almak istemez burada.eleştiri olmalı ama övgüde olmalı ki insanların azmi kırılmasın dimi.nitekim övgüde bulunulan birçok üye var.onları niye övüyosunuz sadece eleştirin ozaman.
5-adamı yerin dibine sokup birgüzel alay etmişsiniz hep birlikte üzerine gitmişsiniz sonrada tutarlı davranmasını bekliyorsunuz valla bravo.dikkat ederseniz özür dilediği msj la üyeliğinin iptalini istediği msj arasında 3 gün var.
6-kurallar uygulanmalı ancak yeni üyelere biraz daha esnek davranılmalı.açtığı başlık kurallara uygun olmayabilir uyarılıp belirli bir süre verilip o süreye kadar uygun foto eklemezse yada kurallara uymamaya devam ederse başlığını kilitleyebilirsiniz yada yasaklayabilisiniz.(benim önerimde bu).biyologceme bir uyarı msj atıp sana 15gün süre .15 gün içinde kurallara uygun foto ekledin ekledin eklemedin başlığın silinecek.saygısızlıkmı yaptı 15 güne kadar msj larda seviyeyi ayarladın ayarladın yoksa yasaklanacaksın dersiniz ve herkese uygularsınız.
biz millet olarak ezilenin yanında olmayı severiz.kimse sahip çıkmamış ben biraz destek oluyum dedim.sizde bu aşırı tepkiden bir üyenizi kaybetmişsiniz.bu siteyi site yapan bir çok spor aşığı üyeleridir.bu üyeler olmasaydı bu sitede bir anlam ifade etmezdi.üyelerimizi kırmadan onlara sahip çıkmasını bilmeliyiz.
herkese iyi bayramlar.