Forumdaki seviye sorunu

Arama motorunu kullanarak hiç tecrübeleri olmadığı konuları bilmişlik taslayarak paylaşanlar var,düzeysizlik zaten konuşmaya gerek yok ..

biraz once denk geldim. cocuk benim kizi eve aticam,kizsa ters iliski yapayimmi diye soruyor. nutkum tutuldu.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kesinlikle bazı sorunlar var dediğiniz gibi..Tabi birde bu sporda hiçbir noktaya gelememesine rağmen sanal ortamda kendini kral zanneden burda hocalık yapanlar var onlarıda unutmayın..

Hayır anlamadığım şey forumda aktif moderatörde görememek..

Herkesin hakli oldugu kisimlar var hitap noktasinda. Saygi ya da samimi hitap etmek icin abi, kardes diyen var, hakaret icin de. Takilacaksa ne icin olduguna takiacaksa ne icin dendigine takilinmali. Ve su hazircilik konusu... Yaklasik iki yildir spor yapiyorum, forumla da bu donemdir tanisikligim var. Daha once hic forum kullanmadim, okudum okudum baktim aradigim cevap yok, uye olup konu actim. Cevap veren ilk arkadas hazirci olma arastir diyor. Zaten gunde en az 1 saat okuyorum, arastiriyorum. Bu ben yakisikli miyim, yok kiz atcam, bana program verin, ne yiyim gibi hazircilar yuzunden ben de agzimin payini aldim. Cozum olarak bence bir takdir sistemi getirilmeli. Cevaplari belli takdir sayisina ulasan uyeler konu acabilmeli, boylece konu kirliligi minimuma iner. Bu takdirleri de sadece belli zamani doldurmus ya da yonetimden onay almis uyeler verebilmeli.

açıkçası böyle bir ortamı bu gibi tiplerle bırakmakta içimden gelmiyor ama gelip bilgi paylaşmakta içimden gelmiyor. ben hergün yeni şeyler öğreniyorum ve bunun içinde forumu bol bol kullanıyorum. hani yeni başlayanların bir türlü kulanmak istemediği arama butonunu günde hiç yoksa 3 kere kullanıyorumdur.

ayrıca şu steroit bölümünü yeni başlayan üyelere kapatmak böyle üyesi bol ve öncü bir forumda faydalı olur. çünkü artık denge kaçtı steroit satışlaerımı dersin steroiti melek gibi göstermek mi dersin özendirmek mi dersin. zati burda açılan saçma başlıkları görüyorsunuz yeni başlamış kişinin kafası çabuk karışır ve bu yzüden şu anda o bölüm çok tehlikeli kanımca. belli bi kota konulmalı o bölümle ilgili.

Başlık ''Forumdaki seviye sorunu'' siz kişisel meselenizi tartışıyorsunuz şimdi sizin yaptığınız doğrumu ?

valla bilader lafı hani biraz uslübda sıkıntı yaratabilir ama kardeş lafını ben çok kullanıyorum ki kardeş benim lügatımda kutsal bi laftır . sırf kardeş dedik diye ergen olacağımıda öngörmüyorum. yaşım 2o sen niye üstüne alındın diye sorular gelirse kardeş kardeşim lafını çok kullanırım ben ., Saygılar...

Yıllardır net aleminde, forumlarda takılırım. Bir çok forumdada üyeliğim vardır. Hep aynı sorunla karşılaşmışımdır. Foruma ne zaman yaşları küçük, akılları havada kitle katıldımı o forumda çürüme başlıyor ve bu her geçen gün yok olmaya kadar gidiyor. Seviye muhakkak korunulmalı. Aksi takdirde böylesine değerli, arşivi yıllardır olan büyük bir forum ıssız bir adaya döner.

Back
Yukarı