Forumun fenomenleri ve yorumların

Bi de 1 arkadaş daha vardı adını unuttum düşünce gücüyle kas geliştirdiğini iddaa eden. Gece yatarken triceps çalıştığımı düşünüyorum sabah tricepslerim şişiyor falan diyordu unuttum kimdi sağlam güldürmüştü beni.

https://www.bodyforumtr.com/threads/kızlar-neden-kaslarımızın-ıgrenc-oldugunu-dusunuyor.15100/page-25#post-520312

Selamlar,

''The Human Brain'' belgeselini seyredersen ve ayna nöronları hakkında bilgi edinirsen belki daha az güler ama aynı zamanda daha az komik duruma düşersin.

P.S: Düşünce gücüyle kas yapan arkadaş ben değilim.

Selamlar,

''The Human Brain'' belgeselini seyredersen ve ayna nöronları hakkında bilgi edinirsen belki daha az güler ama aynı zamanda daha az komik duruma düşersin.

P.S: Düşünce gücüyle kas yapan arkadaş ben değilim.

Teşekkürler izleyeyim bende sporu bırakıp bu metodu uygularım belki:) Teşekkürler önerin için tekrar.

fenomenlikten kasıt vg konusunda bilgi birikimi ise d wolf ,bonatschi,karasan,karakaş,dannyboy,zeus flexor gibi isimlerdir.ama sanırım popülerlik anlamında denilmiş oda her zaman değişir şimdi birini yazarız yarın öbür gün başkası gelir yazılan kişinin fenomenliği biter ama fenomen demek ister forumda kalsın ister kalmasın sürekli hatırlanacak kişilerdir

Tabi ki kendi mesajından alıntı yapıp kendisiyle kavga eden xsteel'in üstüne tanımam:D Pek kimseyle samimi muhabbetim yok. 1-2 negatif adam var işte üst taraftaki üye gibi onun dışında iyi herkes yani burada güzel vakit geçiriyorum. Danny Boy'un mesajlarını okuması keyifliydi kaybı üzücü oldu ama çok yanlış işlere girişmiş maalesef. Ayaz iyiydi o da koptu beni spora başlatan kişiydi.

Bi de 1 arkadaş daha vardı adını unuttum düşünce gücüyle kas geliştirdiğini iddaa eden. Gece yatarken triceps çalıştığımı düşünüyorum sabah tricepslerim şişiyor falan diyordu unuttum kimdi sağlam güldürmüştü beni.

https://www.bodyforumtr.com/threads/kızlar-neden-kaslarımızın-ıgrenc-oldugunu-dusunuyor.15100/page-25#post-520312
fenomen diye xsteel e denir napmış o öyle ya:D

Emek,zaman =sonuc bakimindan lethe

Bilgi birikim bakimindan doxux,bekci,balboa7.

Azim,spor aski bakimindanda egemen.
Birde jake tyler vardi,ciddi ciddi emek harcamaya baslamisti ama emeklerinin karsiligini alip alamadigini goremeden banlandi.

Back
Yukarı