Forumunuza üye olamıyorum. Multiple Account hatası.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Tags Tags
    Hiçbiri
K

Kayıtsız Üye

Guest
Arkadaşlar merhabalar. Ben foruma üye olmak istiyorum, formu doldurup göndere tıkladığımda, you can not have multiple accounts on this forum gibi bir hata alıyorum ama benim bu foruma bir tane bile üyeliğim yok. Yardım eder misiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

aynı sorunu bende yaşadım, bir arkadaşıma rica ettim bilgilerimi verdim o kayıt etti beni, sende öyle yap istersen.

Arkadaşlar merhabalar. Ben foruma üye olmak istiyorum, formu doldurup göndere tıkladığımda, you can not have multiple accounts on this forum gibi bir hata alıyorum ama benim bu foruma bir tane bile üyeliğim yok. Yardım eder misiniz?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Birden fazla hesap açamassın diyor. Başka hesabın varsa onu kullan ya da başka bir tarayıcıdan üye olmayı dene.

Modemini resetle, bir daha dene...

Ne konu açabiliyorum ne özel mesaj gönderebiliyorum. Ne de adam akıllı işlem yapabiliyorum sürekli supplementler.com a bağlıyor

Lütfen sorunu çözün

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Ben 60 yaşındayım 176 boy 65 kg. Sadece zinde kalmak için evde dumbel çalışıyorum evde dumbel ile çalışma programı nın 3.ve 4. Gün linkleri çalışmıyor ilgili arkadaşlar dan rica etsem ilgilenebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

Back
Yukarı