Frank McGrath

kokain bagimlisi oldugunu okumustum ondan kaynaklanabilir.

İnternette bilgi kirliliği çok var ,bunlara itibar etmeyin ,

kokain kullananlarda iştahsızlık, zayıflama, uykusuzluk, mide bağırsak bozuklukları ve cinsel gücün azalması gibi belirtiler ortaya çıkar. Bedensel çöküntü olur”.

frank mcgrath bu belirtilerin hangileri var ?
Nereden cıkıyor bu manasız söylentiler,
gerçekten anlamak çok zor ,
body building gibi zor bir sporda bırakın kokain ni ,sigara ve içki gibi maddelerin kullanımı bile adamın anasından emdiği sütü burnunda getirir,
bu tip mantıkla bagdaşmayan söyletinlere itibar etmeyin.

uyuşturucu kullanımı prolar arasında tahmin ettiğinden daha sık görülüyor. Mentzer kardeşler, Markus Ruhl en bilinen örnekler.

kokain kullananlarda iştahsızlık, zayıflama, uykusuzluk, mide bağırsak bozuklukları ve cinsel gücün azalması gibi belirtiler ortaya çıkar. Bedensel çöküntü olur”.

body building gibi zor bir sporda bırakın kokain ni ,sigara ve içki gibi maddelerin kullanımı bile adamın anasından emdiği sütü burnunda getirir,

senin kokainin verdigi efekten haberin yok cogu pro vücutcu antrenman öncesi kokain aliyor pump efektini arttirmak icin birkere kokain halsizlik degil daha cok enerji ve istek verir... o senin dedigin marijuana..

sporda kokain ,
pump etkisi yaratmak enerji ve istek ,
iyi de bunlar için, kokain haricinde onca yol var ,
gerçekten enteresan ,
mantıksız bulmuştum ,
ama söz konusu pro vucutçular olunca ,
sanırım sınırları baya zorlamak söz konusu ,

şu kokain konusunu kapatalım !!!!! dönüp dolaşıp faydalarına gelecek konu!

Antrenman yapmadan önce mutlaka 4 animal klibini izlerim.Antrenman sırasındada kliplerdeki müzikleri dönüşümlü olarak dinlerim. İyi motive ediyo beni ..

Önkollar Neredeyse bicepslrle aynı . Herhalde Bilek güreşinde hiç bir bodybuilder Yenemez bu adamı :O

hep merak etmişimdir acaba pro bodybuilder ler arasında 100 metre yada 1000 metre koşu yarışı yapsalar nasıl olur acaip merak ediyom.....

frank mcgrath kadar motive edici bir başka sporcu daha görmedim, adamın hiçbir başarısı yok diye sevmeyen arkadaşlar olabilir fakat frank mcgrath bir azim örneğidir, hayatı boyunca yaşadığı sıkıntılar karşısında asla pes etmemiştir, hep düştüğü yerden ayağı kalkmıştır bu sebeple saygıyı hak eder.
geçirdiği ölümcül trafik kazasından sonra body building'e tekrar dönmüştür üstelik dalaksız olarak, problemli akciğerlerine rağmen!!
mr.olympia 2011 e katılıp sonuncu olmuştur, başarısız diyenler olmuştur, ama emin olun 2011 de sonuncu olmasını başarılı bulanların sayısı daha fazladır, dünya üzerinde kaç tane vücut geliştirici tanıyorsunuz, ölümle yaşam arasındaki çizgiden olympia'a ya geçiş yapan?

https://www.youtube.com/watch?v=7RR27kZLuU0&feature=relmfu

https://www.youtube.com/watch?v=ndSAKMXu7ew

bunları bir izleyin wrath'a saygınız biraz daha artacaktır...

Not:Bazı kişiler lan bu adam frank mcgrath'ın avukatı mı bu nasıl bir savunmaktır diyebilir, ben sadece kendisinin hayranıyım.

3-4 ay öncesine ait facebookta paylaştığı 2 resim..

Eklentiler

• fr1.jpg
    fr1.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 836
  • fr2.jpg
    fr2.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 792
paylaşım için teşekkürler diez, frank'ı çok azimli görüyorum ben , sanki birşeyleri ucundan yakalamayı başardı bu sefer umarım bir aksilikle karşılaşmaz, raportajlarında yırtılmış tricepsinden dolayı eskisi kadar ağır kaldıramadığını söylüyordu fakat adam olympia noktasına 20 pondluk dambıllardan gelmiş, belki bu sorunu da bir şekilde aşar.
paylaştığım ilk video'da frank kazadan olympia günlerine nasıl geldiğini neler yaşadığını anlatıyor, birkaç tane hastane resmi de mevcut, ilk egzersizleri yattığı odadan tuvalete yüremek olmuş, çok daha sonra 20 poundluk dumbeller ile kol çalışmaya başlamış ardından gerisi gelmiş...

Açıkcası Frank'ı Mr. Olympia da gördüğümde cidden çok mutlu olmuştum. Yeri benim için ayrıdır. Animal için çekilen video ile kendimi az motive etmedim. Hatta bileğim sakatlandığında bile sadece onun videolarını izleyip ağırlık kaldırdığımı hayel ederdim. Biraz saçma gelebilir ama :)

Back
Yukarı