sarc4stic dedi:"En Sevdiğiniz Bodybuilder" anketinde Frank Zane'i koymadığın için Flex'e oy vermiştim. Benim adamın bu. Son resimdeki formuda gayet güzel.
bencede cok guzel ama o resimde sarc sanki kolla oynanmis gibisarc4stic dedi:"En Sevdiğiniz Bodybuilder" anketinde Frank Zane'i koymadığın için Flex'e oy vermiştim. Benim adamın bu. Son resimdeki formuda gayet güzel.
bencede o kolla oynanmis gibi.cunku gogsun yaninda o kollar ve omuzlar abarti duruyor.ayrica kollarin ve omuzun derisine bakin bide gogsun derisine bakin.gogus kisminda deri biraz deforme olmus.ama kol cok canli bir deriye sahip daha 30 yasinda bir insanin derisi kadar parlak canli ve puruzsuz duruyor..bencede oynama var kollabencede cok guzel ama o resimde sarc sanki kolla oynanmis gibi
arnold dan sonra bu sporun en onemli isimlerinden birisidir 70 ve 80 lerde. mr. olmypia da simetriye daha cok onem verildigi donemler de mukafatini fazlasiyla almistir. bence tam bir simetri harikasi nam-ı deger kimyager![]()
tam tersine zane tam asimetriktir bunu kendisi söyler
kolları arasında fark vardır ve poz verirken bunları saklamaya
çalışır örneğin hiç çift biceps pozu yoktur ve hep asimetrik pozlar verir
frank zane in bir reportajında duymustum. kendisi '' benim donemimde definisyon ve simetriye daha cok onem verilirdi diye bi soylemi vardı'' hatta bugune kadar en az kutlelli mr oliympia oldugu nu belirtmisti.
resimlerde de bana cok simetrik geliyodu.
uyarin icin tesekkur ederim, resimlerine daha dikkatli bakıcam, ozellikle cift bicesps pozuna![]()