Frank Zane

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abi ben bu adamın bu pozuna hastaım ya...

cover_c.jpg

90'lı yıllarda elime ilk demir aldığımda arnold amcayı biliyordum başlarda,ilk bakışta aklınıza güç,kuvvet vs gelir,ama Frank Zane'i ilk gördüğümde işte ''güzel'' vücut bu dediğimi anımsıyorum.
Neden sonra gördün derseniz,internet vs yoktu,arnold amca malum filmlerde.. :) Dergileri temin etmek zordu,weider protein tozunun tadı bile vanilya aromalı kireç gibiydi :) Hey gidi 90'lar..E vitamininden antreman öncesi yapardık :)

hep düşünmüşümdür neden sinemaya giriş yapmadı hani dünya starı olacak karizması yakışıklılığı ve vücudu vardı belkide oyunculuğuna güvenemedi sonuçta yakışıklılıkla kasla bir yere kadar

bir keşfeden elinden tutan vs olmamıştır
bu işler istekle olmuyo
birileri destekleyecek elinden tutacak vs
yoksa dediğin gibi adam 10 numara

Kendini pazarlamakta çok önemli kanımca,tabi arnold amcanın uzun boyunuda hesaba katmak lazım,1.88lik bir adam.

Zane estetik harikası ve yakışıklılık subjektif bir şey ama bence arnoldtan daha yakışlı. 1980 lerdeki sporcular gerçekten şuankilerden çok daha kaliteli adamın 65 yaşındaki hali bile muazzam Ronnieye bakın adam 50li yaşlara geldi çöktü direk, Phill'e bakın onun bile midesi şişti sonunda yeni ilaçlar öyle bir hale geldiki 35 ten sonra bel kısmını maffediyorlar

175 cm 84 kg on sezon off da 91 kol 46 bel 73 göğüs 132 kalf 42 bacak 66 gerçekten de arnolddan daha simetrik göğsü belinin 1.78 katı arnoldun ki 1.7 katı

Back
Yukarı