animal cuts ve animal nitroyu kjombine eden var mı arkadaşlar türkiyede olanı yada olamaynı bide aralarındaki fark nedir hangisi daa ii ??![]()
slm animal pak ve pump ikilisini düşünüorm.Siz bu konuda ne düşünüosnz?Herhangi bir olmsuz etkisi olurmu?Önerilerinizi bekliorm ..Teşekkürler![]()
At gitsin dediklerinin yerine birşeyler tavsiye etseydin keşke, neyse bu gün aldım hepsini zaten, bir tek nitroyu bulamadım, onun yerine tavsiye olarak MHP A-Bomb tercihini yaptım.animal serisinden sadece pumpı kullanmadım diğerlerini kullandım bence sadece stack ve nitro işe yarıyor gerisini at gitsin zamanlamaya gelince alacaklarının neler olacağına bağlı
arkadaşlar ben de universal whey protein ve animal pump kullanıyorum.amacım bir yandan yağ yakıp karnımı belirginleştirmek,diğer bölgelerimde kas artışı sağlamak.yaşım 20.sizce bu 2 ürünü neyle kombinlemeliyim
selam arkadaşlar ben de bir iki aydır kullandığım animal pak ın yanına cuts pump ve nitro eklemek istiyorum
bu tercihimin bilgiyle uzaktan yakından alakası yok, bu kombinasyonun full animal olması tamamen saçma bir motivasyon kaynaklıdır
bu yüzden ilk önce bu seçimin fiyat-verimlilik vs gibi alanlarda ne kadar mantıklı olduğunu sizlere sormak istiyorum
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:20 ----------
ve aynı zamanda forumumuzda okuduklarımı doğru anlayıp anlamadığımı teyit etmek açısından bunların kullanım zamanlarını da sormak istiyorum
gece 12 den sonra idman yapan biri olarak, birer paket sabah aç karnına cuts, öğle yemeğinden sonra pak, antrenman öncesi pump ve yatmadan nitro almam ne derece doğru olur?
animal stak ve gh max ı birlikte kullacam ne dersiniz etkili olurmu ?