Günlük kaç gr protein ve karbonhidrat alıyorsun? Haftada kaç gün antrenman yapıyorsun?Selam arkadaşlarşu videoda olan full body programını uyguluyorum kendime göre biraz eklentiler yaptım göğüs ve kol a yememe dikkat ediyorum protein ağırlıklı beslewniyorum sizcebu porgram ile mi devam etmeliyim
boy 182
kg 69-70
yaş 16
günlük 90 100 gr civarı protein aldıyorum karbonhidratı inan bilmiyorum haftada 4 gün ant yapıyorumGünlük kaç gr protein ve karbonhidrat alıyorsun? Haftada kaç gün antrenman yapıyorsun?
Cevaba göre yorumda bulunabilirim.
şimdi hafif yağlıyım protein ihtiyacımı neyle karşılamalıyım yani hangi besinlerden almam daha iyi ve kolay olurBu programı uygulayacaksan protein alımını biraz daha arttırmanı tavsiye ederim kilo başı x2 gr protein alırsan etkili bir sonuç alabilirsin.
Protein alımını arttıramıyorsan antrenman sayısını 3’e çekebilirsin.
sabah pek yemek yeme şansım olmuyor okulda öğle arası ızgara yiyorum nerden baksan 70 gr falan protein giriyor vücudumaTavuk göğsü
Evet protein alımı tam değilse 4 güne nazaran daha iyi gelişim sağlayabilirsin ama tavsiyem 4 gün gidip beslenmeni de sağlam tutman.En iyi sonuç için bu şart.şimdi öğlende bi 50 gr protein hemen hemen giriyor vücuduma akşamda 40 gr falan alırım yumurta tavuk falan yerim sabah akaşmdan ne hazırlasam protein değeri yüksek bişeyler hızlıca tüketebileceğim. Ve şuan 68 kg falanım 70 de ona 140 gr protein alamıyosam 4 yerine 3 gün antrenman dahamı etkili olur
Yeterli olur.Antrenmanlarda sürekli olarak ağırlıkları düzenli bir şekilde arttırmaya çalışır, beslenmene dikkat edersen sonuç alırsın.yani yeni biri için bu program beslenmeyle haftada 4gün iyi bir sonuç için yeterlimi hocam ?