Selamlar gecen bikac gunu yazayim. Bu aralar gercekten cok mesgulüm ve az zamanimda eksik eksik postlar atmak istemiyorum konuya. Anca simdi zaman bulabildim.
Sali ve Carsamba antremanlara devam ettim. Push Pull+Leg gibi bi program oldu,acikcasi gayet memnunum bu programdan. Bugun tenis antremani var dinlenmeyi dusunuyorum,yarin +full body yapacagim. Sali gunu GTO carsamba BSBA yaptim. (Gogus Triceps Omuz) (Bacak Sirt Biceps Abs).
Beslenmem guzel gidiyor ancak malesef cok fazla paketlenmis besin tuketiyorum,salam turu. Baska turlu beslenme sansim yok. Onun disinda Sali gunu saglam futbol oynadik olimpik sahada. Dun bacak calismadim agrim var diye,5xMax backpack squatlar ciddi vuruyor bacagi,hem de cok rahat yapiyorum hareketi. Tekrarlari yazmayacagim bugun tam hatirlamiyorum. Eskiden hep not ederdim oyle yazardim,simdi ugrasmiyorum artik. (SetxKilo)
Sali GTO
DB Press 2x17,5 + 3x15 kg
Dips 8,7,6,5
Inc Wide Grip BP 2x27,5kg
Inc DB Press 2x12kg
Overhead Press 27,5+25+25kg Drop Setli
Single Arm Lateral Raise 3x5kg
Rear Delt. Raise 3x5kg
Weighted Push Ups 10+5+5+5kg 10 reps
DB Kickbacks 4x5kg 12 15 reps
Lateral raise lerde her set sonu bos demir (2.5kg) ile max yapiyorum.
Rear delt raise ler yuz ustu bench ustunde
Weighted push ups ve kickbacks super set
Carsamba BSBA
Pull ups 10+8+7+7
Pendlay Row 40+40+45kg
1-Arm DB Row 4x15kg
Rev. Grip Pendlay Row 27.5 + 3x22.5kg
Chin Ups 7+7+6
Bodyweight Cable Row 3s Max
Hammer C. 10+7.5kg
Barbell 21 C. 3s
+Abs roller,Abs
Pull ups da sirtimi hic hissetmiyorum hala. Sanirim zamanla olacak,kollarim ve on kollarim guclendikce,bir nevi alistikca.
Pendlay row son seti 3 kez dropluyorum sonuna kadar yani 45den 35e,30a,25e agirliklari cikarip takarken 10sn falan geciyor tabi
1 arm db row ile rev grip pendlay super set. birinde sol el ile baslarken diger set sag el ile basliyorum dengesizlik olmasin diye.
chin ups la bodyweight cable row da superset. cable row baya hosuma gidiyor zevkli bi alet,hareket.
Hammer c ilk setten sonra 2. set 10kg cikaramiyorum

ilk set 10 tekrar 2. set kilo azaltmama ragmen 8 tekrar falan cikiyor
barbell c yine brutal di. o verdigi agri aci o kadar zevk veriyor ki

Bacak calismadim futbolda attigim deparlardan dolayi,hala agrim vardi. guzel kardio oldu futbol.
Genel olarak bacaklarda dahi bi hacimlenme var. Cok hafif yaglanma da var ki bu sanirim gecen hafta yedigim tatlilardan

Sali gununden sonra gogsumde agrilar vardi hala devam ediyor cok guzel hissettirdi o DB Press. Ayrica Decline yazmiyorum artik cunku acisi %10 en fazla,flat diyebiliriz.
pendlay row lar cok harika vuruyor sirti. Ancak sirtta antreman sonrasi agrilardan baska sonraki gunlerde hic agrilar olmuyor. Abs roller i dun daha kolay yaptim diyebilirim.
Insallah su belimi biraz guclendirir,hep belimi hissediyorum nedense. son bikac gundur aksamlari cok yiyorum. Hic sevmedigim bi durum. Artik daha cok dikkat edicem.
Beslenme cok buyuk sorun burda. Eve bi donsem baya rahatlayacagim. Hastalik gecti sayilir.