Full Body mi? Bölgesel mi?

Arkadaşlar sormak istediğim soru başlıkta da belirttiğim gibi full body mi yoksa split antrenmanlar mı vücut gelişimi için daha iyidir.Şu anda haftanın 5-6 günü split antrenman yapıyorum. Full body antrenmanı baya bi araşaştırdım bana mantıklı geliyor ama vücut dinlenme istediğinden bu şekilde ancak haftanın 3 günü çalışabiliyoruz. Bu da bana az geliyor. Sizce vücut gelişimi için en iyi çalışma şekli hangisi? Full body mi split mi yoksa alt vücut üst vücut şeklinde mi olmalı?

Bu konu herhalde forumda cok tartisilmistir. Gelismek guclenmek istiyorsan bilesik egzersizlerden olusan fullbody.

Bu konu bence tartismaya acik degil. Biri digerinden ustun degil yani. Yeri ve zamani var.

Bizlere salonda ogretilen splitin fullbody'den ustun oldugu. Bu yanlis.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar sormak istediğim soru başlıkta da belirttiğim gibi full body mi yoksa split antrenmanlar mı vücut gelişimi için daha iyidir.Şu anda haftanın 5-6 günü split antrenman yapıyorum. Full body antrenmanı baya bi araşaştırdım bana mantıklı geliyor ama vücut dinlenme istediğinden bu şekilde ancak haftanın 3 günü çalışabiliyoruz. Bu da bana az geliyor. Sizce vücut gelişimi için en iyi çalışma şekli hangisi? Full body mi split mi yoksa alt vücut üst vücut şeklinde mi olmalı?
Madem seni 3 gün kesmiyor,yetmiyor splite devam edeceksin yada benim yaptığım gibi 3 gün split antrenmani +1 gün full body workout

Split ile kıyaslanacaksa eğer upper-lower ya da push pull legs çok daha verimlidir. upper lower'ı haftada 4 gün, push pull legs'i ise 4,5 ya da 6 gün yapabilirsin. Ayrıca 3 gün yetersiz değildir, psikolojik olarak yetersiz olduğunu düşünüyorsan bahsettiğim intermediate seviye programları deneyebilirsin.

Back
Yukarı