• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Full body

Merhaba kasimdan beri diyet yapiyorum mezomorf vucut tipliyim yag oranim 20 dusurdum sadece gogus karin yagli kaldi sizce mayis kadar kas insa edip mayisda diyetmi yapmaliyim yoksa yag oranimi dusurmeye devammi edeyim sadece karun ve gogus yagli karinda alt karin yagli ust karinda hatlar belli oluyo az cok fotodan bakip yorum bekliyorum.

Eklentiler

• 20190121_102124.jpg
    20190121_102124.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 778
  • 20190121_102136.jpg
    20190121_102136.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 740
  • 20190121_102130.jpg
    20190121_102130.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 761
Aslında kış dönemi diyet değil bulk dönemidir . Eğer doğal yollardan yapıyorsan bu sporu acele etme önce yağlarından kurtul sonra kas inşaasına başla , öyle hızlı yapamazsın hem yağ yakayım mayıstada kas yapayım , sabır :)

Ozaman diyet devam edeyim six pack cikana kadar sonra agirlik yaparim olmazsa ozaman kadar vucut kendi agirligiyla egzersiz yapayim

%50-50 şeklinde cardio ve ağırlık antrenmanı yapmalısın. Ve lipohipertrofi için fullbody en ideal antrenmandır. 4 set ile 20-25 tekrar arası çalışmalısın. Hatta Süperset,triset, giant set gibi ağır setler yapmalısın. Her bölgeden 3-4 hareket güzel olacaktır. Sırt-bacak-göğüs-omuz Şeklinde. Kollara girmene gerek yok.

Full body en sevdigim onu yapiyorum suan peki saten kalori acigi veriyorum genede kardiyo yapmalimiyim bu sefer fazla olur kalori acigi

Zaten yağ Yakımı için kalori açığı olması lazım. Cardio tabiki yapmalısın. Hem kardiovasküler sistemi açısından çok önemlidir.

Ozaman off gunlerde kardiyo yapayim sonrasinda karin calisirim yani
Pazartesi full body - 10dk hit
Sali kardiyo - karin calisma
Carsamba full body - 10dk hit
Persembe kardiyo - karin
Cuma full body - 10dk hit
Cumartesi dinlenme
Pazar dinlenme nasil boyle

Back
Yukarı