sayın coyote oldukça güzel açıklamışsınız ve mutlaka sağlaam bir hoca tarafından uygulayınız diye de belirtmişsiniz, fakat bir futbolcunun ağırlık altına girmemesi gerekir, çünkü ağırlık altına girerek güçlenme yoluna giderse , gözle görülür bir biçimde olmasa bile mutlak surette uzun vadede kas kütlesinde artış olur bu durumda hız ve çeviklikten kayıb vermesine sebep verir, o sebeple kendi vucut ağırlığını kullarak güçlenme yoluna gitmesini önerdim, çok tekrarlı setlerle hem güç hem kondisyon olarak güzel aşama kaydedilebilir, 11 yıl boyunca 'Gençlerbirliği' klübünde futbol oynadım , Gençlerbirliği klübü avrupa standartlarında bir alt yapı organizasyonuna sahiptir ve eğitim kalitesi en üst düzeydir, bunca yıl öğrendiğim bir şey var ise bir futbolcu asla ağırlık altına girmemelidir, emrn arkadaşım sana önerdiğim kum torbalarını mutlak sürette edinmen gerekmektedir, seninle bire bir yüz yüze görüşmediğimizden ötürü sana şöyle bir tavsiye verebilirm, mesela youtube e girip ordan kendi vucut ağırlığınla ne gibi idmanlar yapıp vucudunun hangi bölgelerini güçlendirebileceğini öğrenebilirsin, o haraketleri 3 set olarak uygula, her set yapabildiğin kadar maksimum tekrar yap.Vucut ağırlığında yapabileceğin idmanlardan kasıt; örnek :Şınav, mekik, barfix....vs
saygılar&sporla dolu günler dilerim