Göğüs çalışırken göğüsler zorlanmiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha çok bilekler ve tricepsler zorlanıyor. Göğüste hiç acı hissetmiyorum nedendir ?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi hareketlerde bu durum oluyor ve o hareketleri ne kadar zamandır yapıyorsunuz? Eğer gelişme kaydediyorsanız göğüste ağrı olup olmaması önemli değildir.

Hangi hareketlerde bu durum oluyor ve o hareketleri ne kadar zamandır yapıyorsunuz? Eğer gelişme kaydediyorsanız göğüste ağrı olup olmaması önemli değildir.
Genellikle yaptığım birçok göğüs hareketinde var bu durum. doğru yaptığımdan eminim. Bench press, incline bench press, dumbell fly ve pullover.

Genellikle yaptığım birçok göğüs hareketinde var bu durum. doğru yaptığımdan eminim. Bench press, incline bench press, dumbell fly ve pullover.

Özellikle fly'da yanma hissetmemek daha zor diye düşünüyorum. Hareketleri baştan öğrenmeyi deneyin. Yanma hissi o kadar da önemli değildir kas gelişimi açısından.

Ben de çok düşündüm bunu, bende de yanma olmuyor pek 3. Ayım. Ama üst göğüs şekillenmeye başladı. Ama yeni başlayanlar olarak bizim hatamız özellikle bench press yaparken kurallara uymamak. Belde boşluk bırakmıyor, omuzları geri çekmiyoruz tüm yük kollarda kalıyor, kesinlikle temel sebep bu, çok hissetmiyor olmamızın. Yüksek ağırlık kaldırmaya çalışırken söylediğim kurallara uymuyoruz. Ağırlığı kaldırmaya konsantre olup vücut formunu doğru tutmayı unutuyoruz, boş barla formunu koruyarak yapmayı dene, az arttır ağırlığı, en son formu doğru yaptığın yüksek ağırlıkta çalış, ben bu şekilde yapıyorum son 1 aydır acı hissediyorum. Forumda göğüsler fora diye konu var, ona bakmanı tavsiye ederim.

Tapatalk ile gönderildi, forumu siz de Tapatalk ile takip edin.

göğüs kas oranın artınca daha iyi hissetmeye başlarsın (göğüs deki bir çok hareket triceps in yardımıyla yapılır o yüzden vurması normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı