Öncelikle belirtiyim göğüs çalışıyorum sonra 2-3 gün çok ağrıyor başlıklarından biri değil .Arama yaparken bir sürü böyle başlık gördümde kilitletmiyelim başlığı şimdi
Benim olayım tam tersi. Ağrı olmaması beni acaba yanlış mı yapıyorum düşüncesine sevk ediyor. Mesela sırt,bel,bacak çalıştığımda sonraki gün ağrı oluyor. Biceps,triceps çalıştığımda genelde spordan çıktığımda ağrı oluyor ve dolaylı olarak(ve bu sporda yeni olduğum için) önkol ağrısı çekiyorum. Bu ağrılar açıkcası beni yıldırmak yerine mutlu ediyor . Çünkü bi yerde acı yoksa gelişme yok olayına inanıyorum.(overtrain çizgisinide biliyorum benim bahsettiğim antreman sonrası - 1 günlük ağrılar)
Ama gelin görün ki göğüste bunu hissetmiyorum. Acaba terslik mi var ?
Genelde piramit sistemiyle çalışıyorum.Bugün mesela yeni bi programa başladım. Bench press ten sonra dinlenmeden hemen dumbellları alıp dumbell flya geçip kasları şaşırtıyorum.Fly ve benchten sonra pullover yapıyorum. Ondan sonra gücüm kalırsa dips yapıyorum. Sadece dipsten sonra ve flydan sonra bi yanma hissediyorum göğüslerde. ama bu yanma eve döndüğümde veya ertesi gün pek kalmıyor. Presste mümkün olduğunca ağırlığı arttırarak 12-10-8 ve ardından max çıkabilceğim bi ağırlığı 1-4 set yapıyorum.
Sporda yeniyim geçen yılla beraber 3 ay olucak. Şu an gelişimim iyi sadece baştan önlem alıyım diyorum. Endişelenmeli miyim yoksa ağrı şart değilde iyi mi gidiyorum acaba ?bench_O

Ama gelin görün ki göğüste bunu hissetmiyorum. Acaba terslik mi var ?
Genelde piramit sistemiyle çalışıyorum.Bugün mesela yeni bi programa başladım. Bench press ten sonra dinlenmeden hemen dumbellları alıp dumbell flya geçip kasları şaşırtıyorum.Fly ve benchten sonra pullover yapıyorum. Ondan sonra gücüm kalırsa dips yapıyorum. Sadece dipsten sonra ve flydan sonra bi yanma hissediyorum göğüslerde. ama bu yanma eve döndüğümde veya ertesi gün pek kalmıyor. Presste mümkün olduğunca ağırlığı arttırarak 12-10-8 ve ardından max çıkabilceğim bi ağırlığı 1-4 set yapıyorum.
Sporda yeniyim geçen yılla beraber 3 ay olucak. Şu an gelişimim iyi sadece baştan önlem alıyım diyorum. Endişelenmeli miyim yoksa ağrı şart değilde iyi mi gidiyorum acaba ?bench_O