Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok hareket var bolgesel calisirsan 2 press 1 acis yeterli.yapabilceginden daha hafif agirlikla calisiyosun sanirim bu kadar harekete gucunun yetmemesi lazim.3 hareket yap 4 harekete guc kalmayacak agirlikla daha faydali olur
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her iki hafta program degisiyorsa. Progresion(=kilolarda gelisme) nasil göstereceksin? Nasil calisdigin bilmiyorum ama eminim cok fazla calisiyorsundur gögüs icin.
Hafta 3 gün tüm vücüt calis. Gögüs icin bir egz. yeterli
Hocam ilk 2 hafta 2x10 dan squat benchpress barbellrow overheadpress romendeadlift barbellcurl ve calf raise ben bide abdominal ve triceps ex ekledim programa hepsini 2x10 yapiyorum simdilik. gelecek 2hafta yine 2x10 olcak ama 2. sette agirlik artaracak. sonraki 2hafta ekstra 1 set daha olcak ve kolay orta ve agir olarka 3 set olacak boyle boyle her 2haftada bir agirlasiyor program ben her ant da 1kg bile olsa aettirmaya calisiyorum kiloyu. Link atmak sorun degilse direk programin linkini atayim.