Göğüs Kas Yardım !

merhaba arkadaşlar kolay gelsin ;

ben jinekomasti şüphesiyle doktora gitmiştim.kan testi ultrason derken bilateral (Geçici) jinekomasti teşhisi koydu doktor 3 ay sonra tekrar gel dedi. 1.75 boyum var kasları çalıştırmak için ne önerirsiniz + önerebileceğiniz bi diyet varmı ? şimdiden teşekkürler :)

Jinekomasti öyle pis bir illetki,Kısa Sürede Ameliyat Olmanı Öneririm.Spor Salonuna Gitmiyorsun Heralde Şınav Barfiks vs. egzersizlerle amatör olarak kendini geliştirebilirsin.

ameliyat olmayı düşünüyorum fakat yaşım 15 internette bikaç yere baktıgımda 18 19 yaşında ameliyat olunabiliyormuş ben geçici çözümler deniyorum 18 19 yaşına kadar.

ameliyat olmayı düşünüyorum fakat yaşım 15 internette bikaç yere baktıgımda 18 19 yaşında ameliyat olunabiliyormuş ben geçici çözümler deniyorum 18 19 yaşına kadar.

Çok Doğru yapıyosun yanlız jinekomasti olup olmadığına tam emin olmak için en yakındaki spor hekimliğine ve plastik cerrahi bölümüne ikisine birden görünmeni tavsiye ederim ben 17 yaşımda oldum geçici bir jinekomasti vakası değilse ilerde olman daha kötü sorunlar yaratır ergenlik döneminde özgüven eksikliği gibi..

cola patates cipsi hazır gıdalar E li gofter vb gıdalardan kaçınmalı ve aktif bir yaşam sürmelisin
tek önerim bu olabilir

Back
Yukarı