Göğüs yağları için göğüs kası çalışmak?

göğüste ki yağları eritmek için göğüs antremanı yapsam dumbel ile etkisi olur mu eritir mi yoksa daha kötü bir görüntü mü sağlar? tabi ki sadece o değil kiloyuda vermek için spor salonuna gidiyorum cardio sadece. Merak ettiğim göğüs çalışsam yağ eritmeme yardımcı olur mu?

göğüste ki yağları eritmek için göğüs antremanı yapsam dumbel ile etkisi olur mu eritir mi yoksa daha kötü bir görüntü mü sağlar? tabi ki sadece o değil kiloyuda vermek için spor salonuna gidiyorum cardio sadece. Merak ettiğim göğüs çalışsam yağ eritmeme yardımcı olur mu?
Kardeşim sadece göğüs çalışma göğüs çalışırsan yağ erimez göğüsteki yine vücutta ki yağ azalır ve sıkılaşır yağ gitmez :)[DOUBLEPOST=1499518845][/DOUBLEPOST]Ve oradaki kas sıkılaşıp diğerleri aynı durursa orantısız, garip bir görünüme kavuşabilirsin :)

Kardeşim sadece göğüs çalışma göğüs çalışırsan yağ erimez göğüsteki yine vücutta ki yağ azalır ve sıkılaşır yağ gitmez :)[DOUBLEPOST=1499518845][/DOUBLEPOST]Ve oradaki kas sıkılaşıp diğerleri aynı durursa orantısız, garip bir görünüme kavuşabilirsin :)
bunu eritmenin hızlı bir çaresi yok mu hocam peki :D

Yaglar bolgeselde azda olsa yanar.
Ama cok farkedilmez.
Sen tum vucuttan yag atmaya bak.
Gogus icin daha fazla set ve hareket yapman yag yakimina fayda edecektir.

Yaglar bolgeselde azda olsa yanar.
Ama cok farkedilmez.
Sen tum vucuttan yag atmaya bak.
Gogus icin daha fazla set ve hareket yapman yag yakimina fayda edecektir.
hocam banada öyle geliyor çünkü ne kadar araştırırsam araştırayım kas kütlesi arttıkca yağı yakma oranı daha çok hızlanıyormuş araştırdığım kadarıyla bunu biliyorum

Evet hocam karbonhidratı ve şekeri tamamen kestim ne yiyorsam protein olarak alıyorum.
Karbonhidratı kesme karbonhidrat al günde 200-250g şekeri fast foodu v.s kes haftada 3 kardiyo yap

Haftanın 4 günü spor salonuna gidiyorum, ilk 3 gün koşu bisiklet adını bilmiyorum çubukla eğilme hareketleri vs yapıyorum 4.günü ise sadece ter atmak için koşu ve bisiklet
Kas yakımınada geçer vücut birsüre sonra tekdüze gitme ve kardiyo şu şekilde yapılır 1 dakika koşabildiğin son hızda koşarsın, 2 dakika yürürsün, 1 dakika son hızda koşarsın, 2 dakika yürürsün bu şekilde yapılır ki inan bana bu şekilde hedefine daha hızlı ulaşacağına eminim.

Kas yakımınada geçer vücut birsüre sonra tekdüze gitme ve kardiyo şu şekilde yapılır 1 dakika koşabildiğin son hızda koşarsın, 2 dakika yürürsün, 1 dakika son hızda koşarsın, 2 dakika yürürsün bu şekilde yapılır ki inan bana bu şekilde hedefine daha hızlı ulaşacağına eminim.
Hocam o şekilde zaten, yani önce bisikletle başlıyorum son hız tempo ile 15 dakika sonra cubukla olan hareketlere geçiyorum en son 20 dakika koşu bandı, 3 dakika normal hızda yürüyorum sonra yürümemi hızlandırıyorum sonra son sürat koşuyorum 6-7 dakika koşabiliyorum sonra en yavaşa alıyorum sonra tekrar hızlı tempo yürüyüş sonrada 5 dakika yokuş cıkıyorum hızlı tempoda

Hocam o şekilde zaten, yani önce bisikletle başlıyorum son hız tempo ile 15 dakika sonra cubukla olan hareketlere geçiyorum en son 20 dakika koşu bandı, 3 dakika normal hızda yürüyorum sonra yürümemi hızlandırıyorum sonra son sürat koşuyorum 6-7 dakika koşabiliyorum sonra en yavaşa alıyorum sonra tekrar hızlı tempo yürüyüş sonrada 5 dakika yokuş cıkıyorum hızlı tempoda
Dostum öyle yapma 1 dakika koş 2 dakika yürü ki nabız da değişiklikler olsun sana tavsiyem haftada 3-4 bu şekilde yapman bisikletede bin ama asıl ağırlığı yürüyüş bandına ver

Karbonhidratı kesmeyin. Kalori açığı bırakmaya çalışın. Örneğin günde 4000 kalori harcıyorsan 3000 al 3500 al

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karbonhidratı kesmeyin. Kalori açığı bırakmaya çalışın. Örneğin günde 4000 kalori harcıyorsan 3000 al 3500 al

Peki sizce yağ yakımı için nasıl bi yol izlemeliyim? gerekli karbonhidrat ne kadardır hangi yiyecekten ne kadar yiyerek karşılayabilirim?

Sindirimi uzun ve yorucu besinlerden kaçınabilirsin, bol lifli yiyecekler yiyebilirsin. Ve AnatoliaSporovanın dediği gibi hiit yapabilirsin. Bunlar yağ yakmana yardımcı olacaktır.

Back
Yukarı