Göğüslerim şekilsizmiş gibi geliyor

deniz10

Üye
Göğüs ölçüm 99 gayette şişkin bi göğüsüm(bana göre) var ama gelin görünki şekilsiz gibi geliyor bana alttan şişkin yukardan basık garip bi şekli var bunu düzeltmek için ne yapabilirim yardımlarınıza muhtacım şimdiden teşekkürler..Ben zayıftım çok hızlı bi şekilde kilo aldım bundamıdır acaba diğer ölçülerimide yazayım belki soran olur

Omuz:115
göğüs:99
Bel:75
Kol: 32
Boy: 1.76
Kilo: 65

Aşağıya resimleri koyuyorum :

1. Resim

2. Resim

Son düzenleme:
zayıfkendemi boyleydı gogusun alt kısmı zayıfkendemı yumusaktı sısıktı?

hocam, benim arkadaştada böyle bir sorun vardı, o doktora gitti ailevi hormonal sorun varmış ilaç tedavisi ile düzeldi. (ailevimiş ama sadece onda belirmiş) eğer düzelmezse bir görün derim.

alt kısmı şişik yaglı duruyor ben jinekoamstiden şüpelenıyorum ama herseyıde jınekomastı demek ıstemıyorum ama resımden ben oyle gordum ılk basta ama sız daha once duz oldugunu soyledınız ondan jinekomastı olmayada bılır ama vucudunuzda pek yaglı gozukmuyor sadece gogus kısmı yaglı gozukuyor bana kalırsa doktora gorunun derım

Hocam bence biraz üst ve alt göğse yüklen düzelmez ise zaten doktora gitmek şart.

Nasıl çalışıyorsunuz bilmiyorum ama;
İncline Bench Press
İncline Dumbell Fly
Decline Press veya Parallel Bar Dips

Bunları muhakkak göğüs antremanıza alın ve ilk göğüs hareketleriniz " incline " hareketler olsun.

yukardan basık olması üst pressleri ağırlaştırmanla çok kolay çözülebilir. az kilo sık tekrarlada sertleştirebilirsin o yumuşaklığı atabilirsin. ayrıca yana açışlarında büyük bi problem var. şekilsizlik ordan kaynaklanmış. dumbell fly lara önem ver alt, bench ve üst.

İncline Bench Press
Yatarak yana açış
Bench press
Orta göğüs(makina ile girilen)
Polaris

Göğüs Hareketlerim bunlar

gögüs yanlardan bakılınca hacimli düz bakılınca göze hitap etmiyorsa genelde alt çizgiden ve üst gögüs eksikliginden oluyor alt gögüs icin sana dips öneririm gercekten harika ciziyor gögüsleri üst gögüs icin hocan yazmış zaten

Arkadaşlar benim göğüslerim de baya şişkin duruyor ama kas yani anlamadım dediklerinizden bir şey ben kas olunca böyle duramaz mı?

Arkadaşlar benim göğüslerim de baya şişkin duruyor ama kas yani anlamadım dediklerinizden bir şey ben kas olunca böyle duramaz mı?
Benim sorunum aynı şişkin ama üst tarafa göre alt taraf daha çok şişkin bu yüzden bi orantısızlık söz konusu , görünüm olarak kötü görünüyor

Benimki fit duruyor ama bir çizgi yok yani sadece şınav çekiyorum yani alt göğüs, orta göğüs, üst göğüs ayrı bir hareketim yok. Olur mu sadece şınavla fit?

şınavla bır yere kadar yaparsın daha sonra etkı etmedıgını anlarsın fıt vucut yapmak kolay degıl ben fıt vucut deyınce aklıma bred pıtt c ronalo gıbı ve mankenlerın vucudu aklıma gelıyor sınavla o vucut elde edılemez ama temel atmıs olursun

Neden şınavla olmasın ki şınav, mekik, barfiks ile çok rahat yapılır.

Neden şınavla olmasın ki şınav, mekik, barfiks ile çok rahat yapılır.
Madem kendi bildiğini yapıcaksın neden soruyorsun :)

şınav alt yapı ıcın yapılır ama o resımdekı kısıler gıbı asla olamazsın oyle olmak ıstıyorsan salona yazılıp duzgun calısman gerekıyor

3x20/15 yapıyorum ısınmak amaçlı baska bır etkısı olmuyor artık

Cabarov ben zaten ağırlık hiç çalışmayacağım ama şöyle düşün sadece lastik band, şınav, barfiks ve mekik ile mükemmel vücut yapanlar var. Bunun sırrı düzenli beslenmek, cardio yapmak ve ağırlığı (kas kütlesi) gittikçe attığı için sanki dumbell kilosu artıyormuş gibi şınavı da arttırınca etki gösteriyor. Ben şınavla kollarımı müthiş büyüttüm, göğüslerim de kastan şişti, biceps ve omuz için dumbell kullanıyorum sadece.

Barfiks de zaten üstü oranlıyor. İmzamla çelişmiyorum sadece amacım Meter gibi olmak o da büyüyünce ben 14 yaşındayım arkadaşlar :) Dumbell çalışıp şişiyimmi?

hepsı bır yere kadar o profıl resımdekı adam gıbı olmanıcın salona gıdıp calısman gerek sınavla olsaydı 3 senedır cekıyorum bı fark gormedım basta dedıgım gıbı buyur gelıstırır ama o kadar daha fazlasını bekleme ayrıca 100 tane 500 tane sınav ceksen kas buyumez sıkı kalır hacım ıcın 10-12 tekrar gereklı

Saçmalama kardeşim :)

Hiç bir bilgin yok bu konuda kusura bakma. Güç için 3-4 tekrar olur, çünkü kası yıkıp baştan yapmazsın üzerine eklersin bu sayede güçlenirsin.

Sıkılaştırma için HAFİF AĞIRLIKLA çok tekrar yapmalısın mesela 50-100 yani ÇOK AĞIRLIKLA zaten yapamazsın o yüzden yanlış yazdın oraya. Hacim için 6-8'dir çok ağırlık olması lazım ama UNUTMA ;)
weightlifterbench_O

Back
Yukarı