Göbek sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sextacy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fitnessta 3.ayım oldu yeni programlar vs aldim ölcumler yapildi her ay goguste kolda omuzda falan artislar var 3 5 cm falan fakat gobektede var 58 kiloydum amacim 70 olmakti suan 70 kiloyum fakat gobegimde cikti zayif biri yemek yerse neden gobek cikar buda ayri sacma bir mevzu hic spor yapmamis arkadasim 75 kilo 1 gram gobegi yok vucudumun diger yerleri sanki kilo almiyor sadece gobek aliyor.

Ayrica arkadaslar diger sorunumda şu yuzumde zayif simdi ben 85 kg falan olsam yuzumde şişecekmi suratim sarkik duruyor ve elmacik kemiklerim belirginlesmis kotu duruyor şiş bir yuz istiyorum

Bu fotograf before:
Screenshot_20180106-061118.png

Bu fotograf ise after:
IMG-20171227-WA0056.jpeg

Goruldugu gibi gobek var mekik cekmeye falan basladim ama bir ise yaramaz gibi geliyor ayrica hocanin verdigi programlar acayip sacma geliyor sanki kafasindan salliyor beslenme programida vermediler . İlk 2 ay bol bol makarna falan filan yedim yesil mercimek dolma bulgur pilavi normal pilav tavuk.. ekmek fazla yemem 2 yildir spor yapan arkadasim her seyi yemem gerektigini soyledi ....

O kadarcıkta göbek olur :D ama olmasın diyosan c vitamini tüketimine dikkat et kış aylarında göbek bölgesi yağlanmaya yatkındır herkeste c vitamini vücudunda yüksek olursa böle bi durum olmaz ya da baya azalır o yağlar

Back
Yukarı