kdrklc54
Üye
Ben kardiyo için konuşmak istiyorum bady den sonra metabolizma çok hizlandiğindan kardiyoyu antremn snra yapman mantikli ama aşırı yoğun kardiyo yapma kardeşim kaslarına zarar verebilir 10 veya 15 eğim arasi 7-8 arasi 20 - 30 dk yürü yararını goreceksin karbonhidrat hazimsizlik çok oluyorsa fasulye veya tatli patates bi dene bakalim iyi çalışmalarMerhaba
kaliteli 5 kilo almak hedefim, bel bölgesinde yağlanma olduğundan dikkatli olmam gerekiyor.
şu an sabah 3 yumurta beyazı, az miktar salam kaşar
Saat 10 gibi kendi hazırladığım protein bardan küçük bir parça
öğlen yarım kase çorba, et yemeği, az miktar yoğurt ve salata
saat 3 gibi yine bir parça protein
akşam spor sonrası 1 ölçek protein tozu, 60, 90 dk sonra ton balıklı sandwiç yada bir parça tavuk
şu an zayıfken mümkün olduğunca yağlardan kurtulmayı hedeflediğimden gördüğünüz üzere karbonhidratı en aza indirgedim.
egzersiz programımı arttırınca kaloriyi de artıracağım, şu an evde çalıştığımdan kısıtlı imkanlarım var, gainer var hazırda ama kullanmakta kararsızım.
pilav, makarna hazımsızlık yapıyor bende o yüzden karbonhidrat alacağım zaman gainer kullanabilirim diye düşündüm.
protein ağırlıklı kilo alabilir miyim? yada karbonhidrat / gainerı nasıl kullanmalıyım?
her insanın metabolizması ve yağlanması farklı olduğundan yoğun hacimli beslenme bende pek işe yaramıyor, sindirimi kolay, kalorisi yüksek doğal bir şekilde kilo almak hedefim.
süt ürünleri hazımsızlık yaptığından şu an pek kullanmıyorum ama akşamları kullanabilirim.
bir de kardio off günlerde mi olmalı yoksa her egzersiz sonrası 15 dk orta hızlı koşu yapmak mantıklı olur mu?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi