Göbekten nasıl kurtulurum?

Ogzcn54

Üye
spora yaklaşık 1.5 sene oldu başlıyalı. Antreman programlarımı kendim çıkartabilicek duzeydeyim. 53 kilo basladım lanet gobek o zamanda vardı ama her yerim zayıftı. Şuan 67 kiloyum 1.5 senede kurtulamadım. Gaıner kullandım gobek sisti, protein kullandım göbek şişti. Hee her yerim gelişti. 28cm kolla basladım 38di karantinadan önce. Antremanlarım sabah olur 1-1.3O saat arası surer. Herşeyi sıfırlayıp l catnitin kullanmayı dusunuyorum. İşe yararmı?

Belliki birşeyleri yanlış yapıyorsun.Uyku düzeni , sağlıklı yağlar tüketmemek , alkol ,vs.1.5 sene uzun ve ciddi bir süre.Temiz beslenip düzenli kardiyo ile çözebilirsin.L carnitinden öyle çok çok büyük bir beklentin olmasın ayrıca.

Belliki birşeyleri yanlış yapıyorsun.Uyku düzeni , sağlıklı yağlar tüketmemek , alkol ,vs.1.5 sene uzun ve ciddi bir süre.Temiz beslenip düzenli kardiyo ile çözebilirsin.L carnitinden öyle çok çok büyük bir beklentin olmasın ayrıca.
Hocam beslenme konusunu ben anlıyamadım kalori açığı fln. Ne karar kalori almam gerek çözemedim bi turlu

Back
Yukarı