gögüs uçları büyüyp küçülüyor

aynisi bendede var 18 yasindayken patlak vermisti.benim gogus uclari serbest haldeyken tam 1 tl buyuklugunde. mumkunse sende bozuk parayla olcer misin?kendimde ne kadar anormallik var merak ediyorum.

aynisi bendede var 18 yasindayken patlak vermisti.benim gogus uclari serbest haldeyken tam 1 tl buyuklugunde. mumkunse sende bozuk parayla olcer misin?kendimde ne kadar anormallik var merak ediyorum.

aynen öyle 1 tl büyüklügünde idman sonrası, duşta yada bişey temas ettiginde, tshirt sürtündügünde minnacık oluyor. korkmaya başladım artık. DEXONİA steroidlerden dicem ama küre girmeden başladı bende bu olay ve jino belirtiside yok yani bi acı bi kitle yok anlamadım gitti

2 kişi var tanıdığım. İkisindede bu sorun mevcut. Göğüs büyümüyor göğüsün o ucundaki şey büyüyor. Bunun sebebinide östrojen den kaynaklandığını belirtmişlerdi. Misal Soya,Yeşil çay,Hormonlu tavuklar gibi

aynen öyle 1 tl büyüklügünde idman sonrası, duşta yada bişey temas ettiginde, tshirt sürtündügünde minnacık oluyor. korkmaya başladım artık. DEXONİA steroidlerden dicem ama küre girmeden başladı bende bu olay ve jino belirtiside yok yani bi acı bi kitle yok anlamadım gitti

bendede vgye baslamadan once evde sinav mekik vs. yapiyordum.o donemde buyumustu.alttaki arkadasin yazdigi gibi bencede ostrojenden kaynaklaniyor.benim ayni donemde gogus uclariyla birlikte kalcalarimda yaglanip buyumustu.sende boyle bir durumda var mi?kalca bolgesinde buyume?

bendede vgye baslamadan once evde sinav mekik vs. yapiyordum.o donemde buyumustu.alttaki arkadasin yazdigi gibi bencede ostrojenden kaynaklaniyor.benim ayni donemde gogus uclariyla birlikte kalcalarimda yaglanip buyumustu.sende boyle bir durumda var mi?kalca bolgesinde buyume?

yok benim popo basık minik .steroidler iyice arttırdı sanırım bu olayı . östorojen androjen dengesizligi yapıyoruz cünkü kim ne derse desin

benim steroid almadan oncede ayni boyuttaydi.bunun tek cozumu estetik ameliyst diyetle olmuyor.diyet yaptim vucudum komple parcalandi ama o bolgeler hala ayniydi.

ben ne steroid ne supplement kullanıyorum aynı sorun bendede mevcut spor yapmayan kişilerdede var bunu gözlemledim beden eğitimi derslerinde.ergenlikle alakalı olabilir mi?sanırım 22 yaşına kadar ergenlik etkileri devam etmekte.

Back
Yukarı