Gögüs

Arkadaşlar 10 Aydır VG yapıyorum. Gögüs Arası Çok Açıktı Ama ilk Sıralar hiç sorun etmiyodum gözüme çarpmıyodu. Sonradan sorun edince ona yönelik izole hareketler yaptım biraz kapandı hatta antremandan sonra soyunma odasına gittiğimde pump halindeyken çok az bi boşluk kalıyo ama evde bakıyorum gerçekten hala büyük bi boşluk var. Sizce genetikmidir zamanla hacimlenince düzelirmi yoksa gögüs programımda sorunmu var yardımcı olun lütfen.

Fotoyu at da ona gore yorum yapalım. Göğüs bazen genetik olarak ayrı olabiliyor öyleyse kapanmaz. Ancak orada kas lifleri varsa dolar. Ben baslangicta benimki bos zannediyordum sonra ek hareket yapnadan doldu. Demek kas lifleri birlesikmis

Son düzenleme:

Eklentiler

• 20170302_210537.jpg
    20170302_210537.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 386
Son düzenleme:
Gogusun aslinda bicimli kare seklinde. Ortasi hacim aldıkça kapanabilir ama orada lifler yoksa kapanmaz. Ben de baslangicta ayri zannediyordum birlesti ancak. Evde isik kötü olduğu için ortasi bos gibi gözüküyor olabilir. Neyse ortasini calistirmak için close grip bench ve fly hareketleriyle cable crossover iş gorur. Ancak izole hareketlere gecmeden once 80 90 kg benchi basman gerek.

Son düzenleme:
close grip bench press yaparak hem ortayı doldurup hem arkakolu aynı anda çalışarak bir taşla iki kuş vurmuş olursun.

Back
Yukarı