Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beyler ciddi bir sorunum var boyum 1.80 kilom 93 ve gögüslerim kilomdan dolayı büyük nasıl kurtulurum bu dertten body başladım çözümü bodyde midir yoksa cardiomudur yardım ederseniz sevinirim
Protein ağırlıklı, şekersiz ve beyaz unsuz bir hayat göğüs yağlarından en az 3 en fazla 5-6 ayda kurtulmanı sağlar. Tabii ki yukarıda arkadaşın söylediği gibi bir kardiyo ve ağırlık antremanıyla birlikte.
https://hizliresim.com/mz52QZ hocam aynı sorun bendede var çok fazla göbek yok ama gögüsler ön planda bizim sınıfdaki kızların memeleri bile daha küçük ya o yüzden body başladım 20 dakika bisiklet 5 dakka 7 km ile yürüyüş bide 5 dakka ip atlama sonra agırlık günlük 100 200 bazen 300 kalori az yiyorum sizce gögüslermin erimesi için ne yapmalıyım ?