• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Görüşlerinizi bekliyorum..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enderr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Enderr

Üye
öncelikle herkese merhabalar.. 8 aylık bir spor geçmişim var arada 1.5-2 ay gibi bir boşlukta oldu.. 20 yasındayım boyum 191 kilom 91. Sizden ricam fotoğraflarıma olumlu veya olumsuz eleştirilerde bulunmanız.Malum dış gözlemi önemseyen biri olarak hepinizin görüşleri benim için çok önemli. He birde vucut olarak eksiklerim, ağırlık vermem bölgeler konusunda eleştiride bulunursanız çok sevinirim. simdiden herkese tesekkür ederm..
1. 15 gunluk
2. 3. ay
3. 3 ay 17 gun
4. 4.5 ay
5. ara verdiğim zaman 6. ay
6. 7 ay 15 gun[DOUBLEPOST=1389835341][/DOUBLEPOST]bunlarda son halim..
dipnot: poz vermeyi bilmiyorum en son fotoğrafı da son göğüs formumu gösterebilmek için koydum

Eklentiler

• 1.JPG
    1.JPG
    54,5 KB · Görüntüleme: 879
  • 2.jpg
    2.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 843
  • 3.jpg
    3.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 804
  • 4.jpg
    4.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 748
  • 5.jpg
    5.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 757
  • 6.jpg
    6.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 727
  • 7.JPG
    7.JPG
    60,4 KB · Görüntüleme: 755
  • 8.JPG
    8.JPG
    59,1 KB · Görüntüleme: 760
  • 9.JPG
    9.JPG
    47,3 KB · Görüntüleme: 722
Son düzenleme:
Bacak kaslarınî da görsek iyiydi. Sana tavsiyem merkez bòlgesini komple çalıştîr.yan karın ve bel bölgesini ihmal etme

GT-I9200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. ölçülerim bel 80-82 arası degısıyo omuz nasıl alınıyo bilmiyorum ama salık sekılde duz durusta omuzun en şiş yerinden 134 geliyo . kollarım uzun oldugundan dolayı haftada 2 bazen 3 kol antrenmanı yapıyorum malum cok cabuk dolmuyor soguk sag 41.7 sol 41.5 sıcakta 43 civarı geliyo. Bacaklarım pek yok 10 günde bir bazen 2 haftada bir giriyorum . acıkcası bacaklarımda sadece kalflarıma özen gösteriyorum. en yakın zamanda bacaklarımıda atacagım. mide haftada 1 3x25 olarak mekık bazen ters mekik (ayakları mideye cekerek) calısıyorum suanlık kaslarım sönmesin diye yaza 2 ay kala falan cardio ve karın antrenmnlarına agırlık gosterıcem.
bu arada eklemek istediğim son birşey var arkadaslar kardesler abiler... ılk basladıgımda 2 kutu gaspari 8000 amino kullandım bide muslatech mustech 3.2kg gainer 4. aydan beri suplement kullanmıyorum . diyeceğim şu aslında doğru beslenme, düzgün antrenman ve dinlenme eşliğinde ilk 1 yıl suplement gerektiğine inanmıyorum he beslenemeyen arkadaslar için tabiki de gereklidir ama iştahı acık olan arkadaslar için hiç önermiyorum ilk başta heves ugruna iştahımda oldukca acık olmasına ragmen ben kullandım faydasınıda gördüm ama vucudumun ek gıdalara aç kalması hiç tanımaması daha çok işime gelirdi acıkcası.. hepinize degerli yorumlarınızdan ,eleştrilerinizden dolayı tekrardan tesekkur ederım..

Back
Yukarı