Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BRAVO GÖRKEM insan çok çalıştıktan sonra çabalarının hakkını nasıl da alıyor bize bunu vücudunla anlatıyorsun konuşmana bile gerek kalmıyor....senden bir ricam olucak ben supplement yada enzeri mamül ya da ilaç almıyorum almayı da düşünmüyorum....bana şöyle kütle arttırmak için kısa da olsa bi diyet gosterebilir misin?bir sene daha hacim kazanmak istiyorum vücudumda acaip bi assimetri durumu var onu hallaedince definasyona giricem o yüzden şimdi hacim kazanmaya dewam ediyorum
şimdiden teşekkürler baraşıların devamyla
virtual_insanity SELAM EN BASTA DIYET DERKEN NEYI KAST EDIYORSUN BUYUMEKMI DEFİNE OLMAKMI BENIM ANLADIGIM HACIM KAZANMAK ISTIYORSUN BUNUN ICIN YUKSEK KALORI ALMAN YETERLI
selam gorkem milli sporcu ve yarisma deneyimine sahip biri olarak benim vucut hakkinda yorum yapabilirmisin benim topic su an yok ama hakan79 belki gormusundur avatardada resim var 100 kg 178 boy 50 cm kol
dietten kastım hacim uzun zamandr yapıyorum yaklaşık 2 sene oldu ama supplement kullanmadıgım için sanki şu aralar büyümem durdu ilk çalıştıgın sene arkadaşlarım hayret etmişlerdi o bir sene çok iyi verim aldım acaba bu iş boyle ton balığıyla gunde 4 5 tane yumurta yemekle devam eder mi onu merak ediyorum ama antrenmanlardan yuksek verim alıyorum ve çalışma aşkım azmım hala ilk gunku gibi zaten ona guweniyorum şimdiden tesekkurler
-----------------------------------------------------------------------------
hakan ya senın resimlere ne oldu kaç gundur arıyorum çok gaza geliyor insan en kısa zaman da tekrar koy resimleri foruma
HAKAN SELAM RESİMLERİNE BAKTIM İYİ GÖRDÜM BULK YAPMA ARTIK SENINDE DEFINENI GORELIM DIYORUM HE BU ARADA ÜST BÖLGE OKEY DE BACAKLARIN HİÇ RESMİNİ GÖRMEDIM DİKKATİMİ ÇEKTİ KOMPLE Bİ ÖN ARKA FOTO GÖRÜRSEM SANA IYI Bİ YORUM YAPABILIRIM
virtual_insanity SELAM NEDEN KULLANMIYORSUN SUPLEMENT SENIN SUPLEMENT KULLANMAMAN COK BUYUK BI DEZAVANTAJ KULLANMANI TAVSIYE EDERIM HERHENGIBI DOPİNG MADDESI ICERMIYORLAR ZATEN
Selam Görkem! tebrik ederim seni. ben seni yabancı siteden tanımıştım. Frankfurtta Body extrem yarışmasından biliyorum. Bir baktım ki türk sporcu yarışıyor. Ehh dedik bizde gidelim yarışmaya ve gittik ama ben finallere kadar kalamadım zaman yoktu.
Bu sene yine frankfurtta yarışcanmı bilmiyorum. Duyduğuma göre yine zorlu rakipler varmış. İnşallah başarılı olursun diyelim. eskisinden daha iyi olacağını düşünüyorum. Her sene daha iyi çalışarak başarıya ulaşırsın. gençlere de örnek olursun.
başarılar sana
ARWENPOWER SELAM BU SENEDE YARIŞIYORUM KISMETSE BAKALIM DAVETIYEM GELDI HAZIRLIKTA VAR 11 HAFTA KALDI HEYECANLA BEKLIYORUM .
DAHA İYİYİM BU SENE BAKALIM NE OLUCAK SIZLER BENI DESTEKLEDIGINIZDE COK MUTLU OLUYORUM SAOLUN
gorkem aslında bende istiyorum supplement kullanmayı ama bobeklerım musaıt degil rahatsızım pek iyi calışmıyorlar bir muddet 1.5 sene kadar ilaç da kullandım tedavi maksatlı ama şuara ilaç da almıyorum tavsıyelerın için teşekkür ederim başarılar tüm yarışmalar için...
Gürkan Gürsoy bence de çok iyi iş çıkarmışsın Helal Olsun!! Başarılarının devamını dilerim. İnşallah uluslararası düzeyde dereceler getirirsin. Kolay gelsin...
Gürkan Gürsoy bence de çok iyi iş çıkarmışsın Helal Olsun!! Başarılarının devamını dilerim. İnşallah uluslararası düzeyde dereceler getirirsin. Kolay gelsin...
yarışmada markusla yanyana resim istiyoruz üstad foruma koyalım benzerlik için ve yarışma resimleri de olur hakkında herşey istersen yarışma reklamını ve davetiyesinide koy buraya davetiye görsün gözlerimiz