• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

-GörkemDemirel-6. ayım-kg:63-Boy:177-Yaş16

Chest= Inclıne bench press 4x8 , Dumbell bench pres 3x12 , Cable crossover 3x10 , Butterfly 4x10
Biceps = Barbell curl 3x10 , Alternative Dumbell 4x8-12 , Hammer 4x12 , Concentration 4x8
Triceps = One arm dumbell extensions 3x10 , Pushdown 3x10 , vs. vs.
Back = Chınups 3x8 , Pulldown 4x8 , Seated Row 4x12 , One Arm Dumbell rowing 4x10
Shoulder = Press behind neck 3x10 , Dumbell lateral raise 3x10 , Shoulder press 3x10 , UprıghtRow 4x10 , Shrugs 3x10

bende bi ektomorf olarak bu sporda dezavantajlarımızdan çok avantajımızın olduguna inanıyorum,hiçbir zaman kalori azaltmaya çalışarak diyet yapmak zorunda kalmayacaksın,gelişim yavaş mı olacak?ama sonucu kuru ve fit olacak bundan emin ol.

6 aylık spor dönemimde sadece son 2 aydır bacak çalışmaya başladım , ondan önce hata yaptım bacağa gerek yok dedim ama pişmanım.. Birkaç ay sonra gelişme olursa atarım..

Antrenmana girmeden önce bir kare

Eklentiler

• IMG-20130731-WA0000.jpg
    IMG-20130731-WA0000.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 674
Hocam bende Giresunda yaşıyorum. Merkezdemisiniz siz ? ve hangi salona gidiyorsun ? Ben üniversite için şehir dışına çıkıcam ve bende o zaman başlamayı düşünüyorum ama Giresunda böyle bir insan olması ve benim fark etmemem şaşırttı beni...

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim :) Yok Bulancak'ta oturuyorum ama burda salon olmadığı için Giresun'da Natilus Spor Salonu'na gidiyorum..

Güzel vücut tebrik ediyorum seni yüzünden azim ve kararlılıkla bu spora bağlı olduğunu anlıyorum kararlılıkla devam etmelisin bence iyi yerlere geleceksin. Bu arada supplement var mı ?

İlk halini de görebilseydik keşke ama gayet iyi bence omuzların sanki biraz dar görünüyor. Omuzlar için Upring Row hareketine ağırlık verebilirsin ayrıca üst kanat kasları (teres major ve teres minor) geliştirirsen omuzlarının daha sağlam bi görüntü oluşturmasına yardımcı olabilirsin.

Mehmet7 ; Teşekkür ederim, bu sporu gerçekten çok seviyorum 6. ayım olmasına rağmen bayağı bağlandım bu spora, supplement olarak whey protein kullanıyorum 3 gün öncede creatin aldım da kullanmak nasip olmadı vallahi..

kpalan1222 ; Aslında çekmiştim de bilgisayarım yandı o yüzden hep gitti fotoğraflar ama diğer bi tabirle bir deri bir kemiktim.. Şimdi Allaha çok şükür topladım az çok.. Omzumun darlığını eski zayıflığıma bağlıyorum daha 6 ay olduğu için ilerleyen zamanlarda o sıkıntımı da halledeceğimi umuyorum.. Saygılar

kollar kaç cm bide omuz

BİR DERİ bir kemik STYLE'YI geçmişsin.Kemikte var kas da var havasına girmişin.

Back
Yukarı