gözümüzün önündeki enerji

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rockyyy

Üye
ewt arkadaşlar kilo sorunu veya yeterli enerji alamıyorum diyenler aslında bilmiyordum ama babam alınca kutunun üstünü okudum ve bu kadar az şeyden yaklaşık 484 kalori çıkması şaşırttı ewt arkadaşlar bu sizin ve herkesin bildiği pişmaniye bir kutuda yaklaşık 15 tane oluyor standartlarda ara öğünlerde yada antrenmandan önce 2,3 tane atın kan şekerini hemen yükselterek dolaşımı anında hızlandırır hatta bu mesajı yazmadan önce bile 2 tane atmıştım :D kutuda fazla olmaması bizim için avantaj 15 taneyi ben şahsen 1 gün de bitiririm hatta daha erken hem hafif hem tatlı dah ane olsun şimdi besin değerlerini yazıyorum protein açısından %3 ünü yani 2,41 ini karşılasada karbonhidrat açısından zengindir bir kutudaki toplam karbonhidrat %79 unu karşılar kilo alamıyorum diyenler zevkle günde 2 kutu yiye bilirleer ya antrenmandan weightlifter önce yada antrenmandan sonra enerji için yiye bildiğiniz kadar yiyin yan etkisi yok çokta aşırıya kaçmasın maazallah moturu bozar:D

bu urun tavsiye edilmez burdan alacagin kilo yagdan ibaret olur!

şimdi besin değerlerini yazıyorum protein açısından %3 ünü yani 2,41 ini karşılasada karbonhidrat açısından zengindir bir kutudaki toplam karbonhidrat %79 unu karşılar kilo alamıyorum diyenler zevkle günde 2 kutu yiye bilirleer ya antrenmandan weightlifter önce yada antrenmandan sonra enerji için yiye bildiğiniz kadar yiyin yan etkisi yok çokta aşırıya kaçmasın maazallah moturu bozar:D
Sağlık gibi hassas bir konuda tamamen öznel bakış açınızı yansıtan yorumlarda bulunurken kullandığımız kelimelerde lütfen seçici olalım.

Forumda, üyelerin ağzından çıkan her cümleden bir şeyler öğrenmeye çalışan ve yönlendirilmeye açık üyelerin olduğunu da unutmayarak, onları yanlış yönlere çekmekten uzak duralım lütfen.

ya ben bişey mi dedim sizde baksanıza yatmadan 2,3 tane at %79 u karbonhidrat uyurken kasların gelişmesine yardımcı olur yalan mı söylüyorum

tabi kastan çok yağların gelişmesini sağlar arkdaşım %76 karbo ddiyosun aama bunun &60 dan fazlası şeker yani boş calori

yatmadan önce kan şekerinin düşük olması ayrıca GH ı tetikler yatmadan önce pişmaniye gibi BASİT KARB. alırsan değil..almazsan gelişirsin..fikrim budur

kan şekerinin düşük olması GH ı tetiklemez , kan şekeri yüksek olunca GHı baskılar..temelde farklı konular..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı