Güçsüzüm acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abiler
16 yaşındayım boyum 1,68 kilom 52 evde kaslarımı geliştirmek için ne yapabilirim ? Haftalık olarak uygulamam gereken bi program önerirseniz sevinirim

evde olacak bir iş değil. İlk önce güçten kastın ne ona karar vermelisin. Bir şeyler kaldırmak için mi istiyorsun yoksa altındaki neden farklı mı? Bu yaşlarda genellikte güç denilen şey farklı nedenlerden oluyor. Evde yapılacak bir spor dalı olmuş olsaydı inanıyorum ki spor salonları olmazdı ;) Sen bir kere daha düşün sonra karar ver. Sağlığın daha önemli.

evde olacak bir iş değil. İlk önce güçten kastın ne ona karar vermelisin. Bir şeyler kaldırmak için mi istiyorsun yoksa altındaki neden farklı mı? Bu yaşlarda genellikte güç denilen şey farklı nedenlerden oluyor. Evde yapılacak bir spor dalı olmuş olsaydı inanıyorum ki spor salonları olmazdı ;) Sen bir kere daha düşün sonra karar ver. Sağlığın daha önemli.
Güç demek istediğim formumu korumak
Eğik yürüyorum az birşey onu düzelmesi için doktor kaslarını kuvvetlendirmelisin dedi.
Başka birşey yok sixpack adones yapmak gibi bir derdim yok.

sağlıksa önce sağlığını düşüneceksin kardeşim bunun içinde güzelce bir salona gideceksin orada eğitmene derdini anlatacaksın oda senin durumuna göre bir program hazırlayacak. dediğin gibi sağlıksal bir sorunun varsa bu evde olacak iş değil. Yanlış anlama açıklayıcı bir tam bilgi yoktu ilk yazında ona istinaden yazdım. Bende doktor tavsiyesi ile başladım bu yüzden salon en güzel çözüm. yoksa daha kötü olma olasılığında olabilir ben bunu yap o onu yap der sağlığın daha çok bozulur.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı