Gün aralarında bisküvi - kek tüketmek ?

Arkadaşlar bazen iş yerinde çok acıkıyorum ve sadece atıştırmak amacıyla tüketim yapabiliyorum benim bu aralarda bisküvi ya da kek tarzı abur cubur diye isimlendirdiğimiz besinleri yememin sakıncası var mı ?

eğer varsa bile etinin yulaflı bisküvilerini tüketmem ne derece sağlıklı/sağlıksız olur ?
eti-yulafli-biskuvi-155gr-12-li-koli-6369-70-B.jpg

günde 1 paket bitirmem iyi mi olur kötü mü olur ?

Eğer kilo almakta zorlanan zayıf bir insansan çok zararı olmaz, proteinini ve kaliteli karbonhidratını yeter ki aksatma, sonuçta benim hiç beslenmesine dikkat etmeyen ancak kaslı olan ve karın kasları gözüken arkadaşım var. Ama eğer yağlı bir vücudun varsa, hele hele diyetteysen asla önermem.

Kilo almaya çalışıyosan çok sorun olmaz gün içinde yediğin kek bisküvi tarzı şeyler kas gelişimini etkilemeyecektir sadece yağlanmaya biraz katkı sağlar. Yağ yakmaya çalışıyosan yağ yakimini yavaslaticaktir . Ama her iki durumdada başka şeyler tüketmeni tavsiye ederim .

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende sultani fln aliyorum arada okulda yiycek baska bisey yok kantinde zorundaysan ye pek zarari olmazdir

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç gerek yok içinde şeker var, alternatifler üretebilirsiniz evde yulaftan kullanıyorsanız protein tozundan vs protein barlar yapabilirsiniz. Meyveler ve havuç, salatalık tarzı sebzelerde iyi alternatifler. Çok mu zararlıdır belki degildir ama beslenme disiplini oturtmak için bile deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
bence bisküvi kekler yerine yanınızda meyve,kuruyemiş,tam tahılllı tost götürebilirsiniz.Şahsen ben öyle yapıyorum utanılcakta bir durum yok

Back
Yukarı