arkadaşlar yaklasık 4.5 aydır bu sporla uğraşıorum ,iyi beslenemiyorum ve tahmin ettiğiniz gibi sonuç hüsran , beslenme için yeerli zamnım ve ortamım yok, bu yüzde 2 haftadır bi sabah kalktıgımda bide gece whey protin tüketiorum(1 yemek kaşıgı)
acaba bunu biras daha artırıp günde 100 gr whey protein tozu kullansam bi zararı görürmüyüm.Biliorum bunlar doğal zaararı olamayn seyler ama vücut tembelleşir artık belli bi süre sora hazır protein yüüznden,bole bi kullanımdan sora ne zman ara vermem ne kadar süre araa vermem gerekir, bide yağlanma sorunum var bunun içinde cla kullanıorum life time , gainer var bide 1 hafta kullandım 1.5 kilo aldım ama sırf yağ olarak
l-cartinim var antramanan önce alıyorum , bide amino asidim var
bu antreman yapamdıgım günlerde amino asid almalımıyım?
cevabılarını için şimdiden teşeşkürler
kilo 70
boy.171-72
acaba bunu biras daha artırıp günde 100 gr whey protein tozu kullansam bi zararı görürmüyüm.Biliorum bunlar doğal zaararı olamayn seyler ama vücut tembelleşir artık belli bi süre sora hazır protein yüüznden,bole bi kullanımdan sora ne zman ara vermem ne kadar süre araa vermem gerekir, bide yağlanma sorunum var bunun içinde cla kullanıorum life time , gainer var bide 1 hafta kullandım 1.5 kilo aldım ama sırf yağ olarak
l-cartinim var antramanan önce alıyorum , bide amino asidim var
bu antreman yapamdıgım günlerde amino asid almalımıyım?
cevabılarını için şimdiden teşeşkürler
kilo 70
boy.171-72