İyi günler arkadaşlar vericeğim tarifi kendim buldum önerilerinizi ve denedikten sonraki görüşlerinizi bekliyorum 
Tarifimi 350 gr az yağlı kıyma üzerinden vericeğim,
Malzemeler
(12 adet köfte çıkıyor ben porsiyonu 4 tane tutup kalanları 4 er 4 er buzluğa koydum)
350 gr az yağlı dana kıyma
1 adet küçük boy soğan
1 diş sarımsak
Pulbiber , tuz , kimyon , karabiber (Ölçek vermiyorum herkez kendi damak tadına göre koyabilir)
1 adet orta boy çekirdekleri çıkartılmış sivri biber
2 adet yumurta
Toplamak için 45 gr rondoda un haline gelmiş yulaf
1 çorba kaşıyı zeytin yağı
Hazırlanışı :
350 gr dana kıymayı , rondoda çekilmiş yulafı , baharatları , yumurtaları ve 1 çorba kaşıyı zeytin yağını karıştırma kabına alıyoruz .
Soğanları , biberleri ve sarımsağı ince ince doğrayıp malzemelerimizin bulunduğu karıştıma kabına alıyoruz.
Güzelce karıştırdıktan sonra şekil veriyoruz.
İyici kızdırdığımız döküm tavamızda arkalı önlü 15 dakika orta seviyede bir ateşte pişiyoruz.
Yanına karbonhidrat olarak bulgur veye pirinç pilavı tercih edebilirsiniz afiyet olsun
))[DOUBLEPOST=1396617292][/DOUBLEPOST]Konuyu yanlış yere açmışım dalgınlık işte kusura bakmayın

Tarifimi 350 gr az yağlı kıyma üzerinden vericeğim,
Malzemeler
(12 adet köfte çıkıyor ben porsiyonu 4 tane tutup kalanları 4 er 4 er buzluğa koydum)
350 gr az yağlı dana kıyma
1 adet küçük boy soğan
1 diş sarımsak
Pulbiber , tuz , kimyon , karabiber (Ölçek vermiyorum herkez kendi damak tadına göre koyabilir)
1 adet orta boy çekirdekleri çıkartılmış sivri biber
2 adet yumurta
Toplamak için 45 gr rondoda un haline gelmiş yulaf
1 çorba kaşıyı zeytin yağı
Hazırlanışı :
350 gr dana kıymayı , rondoda çekilmiş yulafı , baharatları , yumurtaları ve 1 çorba kaşıyı zeytin yağını karıştırma kabına alıyoruz .
Soğanları , biberleri ve sarımsağı ince ince doğrayıp malzemelerimizin bulunduğu karıştıma kabına alıyoruz.
Güzelce karıştırdıktan sonra şekil veriyoruz.
İyici kızdırdığımız döküm tavamızda arkalı önlü 15 dakika orta seviyede bir ateşte pişiyoruz.
Yanına karbonhidrat olarak bulgur veye pirinç pilavı tercih edebilirsiniz afiyet olsun