Gainer önerisi olan var mi?

Sizce almalı mıyım?

• Al

Votes: 0 0,0%
  • Alma

Votes: 4 100,0%

• Total voters
    4
Gainer bazında çok marka kullandım. Multipower,vitargo , scitec volumess vs vs. Tadı güzel , fiyatı uygun etkili gainer arıyorum bi marka dikkatimi çekti daha önce hiç kullanmadım sizinle de paylaşayım dedim . Mr.Olympia Mass Gainer 5kg fiyatı da 189 lira . Ne diyorsunuz

Bana kalırsa gainer kullanma uzun vadede yağlanma yapması içten bile değil.

Niye güzel bir hacimli şekilde kilo almak varken , yağlanmam der ki bir insan. Bende zayıfım ama yağlı büyüyüp neden o yağları atmak için bir daha iki iş yapayım. Mantıksız iş yapmaya gerek yok. Bildiğin markalardan şaşma. Ben şuan Multipower kullanıyorum çok memnunum.

Kullanmadığım supplement kalmamıştır özellikle ülkemizde gainerlara verilen paralara cidden çok üzülüyorum 10-15günlük ürünlere 200-250tl verebilecek paran varsa sözüm yok al kullan.Ama öğrenci isen ailenin parasını işçi isen aylık maaşını bunlara harcama. Gerçekten saçmalıktan öte birşey değil

• Like
Reactions: OKR
Kullanmadığım supplement kalmamıştır özellikle ülkemizde gainerlara verilen paralara cidden çok üzülüyorum 10-15günlük ürünlere 200-250tl verebilecek paran varsa sözüm yok al kullan.Ama öğrenci isen ailenin parasını işçi isen aylık maaşını bunlara harcama. Gerçekten saçmalıktan öte birşey değil
Allah’a şükür yetiyor . Bu marka toz nasıl ?

Bas Protein tozunu birşey demiyorum o sorun değil gainere oranla. Fakat gainer konusunda tekrarlıyorum gainer kadar gereksiz birşey yok beslenme disiplini sağlamaya çalış çünkü gaineri bırakınca büyük bir kalori açığın olacak ve kilo vereceksin böyle bir düşüş çok zoruna gidecektir emin ol.Ayrıca gainer kullananan arkadaşlarımdan diyabet sorunu yaşayanlar var içerikleri genelde şeker üzerine kurulu oluyor.

Bas Protein tozunu birşey demiyorum o sorun değil gainere oranla. Fakat gainer konusunda tekrarlıyorum gainer kadar gereksiz birşey yok beslenme disiplini sağlamaya çalış çünkü gaineri bırakınca büyük bir kalori açığın olacak ve kilo vereceksin böyle bir düşüş çok zoruna gidecektir emin ol.Ayrıca gainer kullananan arkadaşlarımdan diyabet sorunu yaşayanlar var içerikleri genelde şeker üzerine kurulu oluyor.[/QUOTE
Bas Protein tozunu birşey demiyorum o sorun değil gainere oranla. Fakat gainer konusunda tekrarlıyorum gainer kadar gereksiz birşey yok beslenme disiplini sağlamaya çalış çünkü gaineri bırakınca büyük bir kalori açığın olacak ve kilo vereceksin böyle bir düşüş çok zoruna gidecektir emin ol.Ayrıca gainer kullananan arkadaşlarımdan diyabet sorunu yaşayanlar var içerikleri genelde şeker üzerine kurulu oluyor.
ben iştahı olan biri değilim fazla yemek yiyemiyorum o yüzden takviye almam lazım . Birde çok şekerli alınca şeker hastası olunmuyor ki

şeker sofra şekeri değil arkadaşım. Karbonhidrattan gelen şekerdir. Gidin azıcık araştırın konuştukça batıyorsunuz

neden biri sizi bildiği alanda düzelttimi direk tepki veriyorsunuz :) ben sağlıklıcıyım ondan söyledim . Dışarıdan alınan şeker ne şekilde olursa olsun senin insülin hormonun salgılanmasıyla alakalı şeker hastalığı değilse çok şeker yesende çok ekmek yesende şekerin hangi şeklini tüketirsen tüket şeker hastası olmazsın sadece vücudun şeker değerini yükseltirsin

neden biri sizi bildiği alanda düzelttimi direk tepki veriyorsunuz :) ben sağlıklıcıyım ondan söyledim . Dışarıdan alınan şeker ne şekilde olursa olsun senin insülin hormonun salgılanmasıyla alakalı şeker hastalığı değilse çok şeker yesende çok ekmek yesende şekerin hangi şeklini tüketirsen tüket şeker hastası olmazsın sadece vücudun şeker değerini yükseltirsin
Ben de Sağlıkçıyım sen sürekli o gaineri suya karıştırıp içince sonsuza kadar insülin direnci kazanmayacağını mı sanıyorsun.Ayrıca sağlıkçıysan bizi niye rahatsız ediyorsun içindekilere bakıp ona göre al.Biz deneyimlerimizi aktarıyoruz ki bu forumun amacı bu.

Back
Yukarı