Gainer kullanıp bırakırsam

Gainer kullanıp kilo almak istiyorum badiye gideceğim 1 ay kullanıp bıraksam veya 2 ay falan 70 tllik falan birşeyler kullansam. çok zayıf oldugum için kilo almak istiyorum
sarkar falan diyorlar görüşlerinizi alablirmiym:)
Badiye 1 yıl rahat giderim:)

spor yaptıkça ve beslenmene dikkat ettikçe sarkma olmaz.

süresi adamına göre değişir ama sıkı bir çalışma ve beslenme ile 3-5 ay gibi bir sürede 10kg alabilirsin

gainer olarak ben serious mass kullanıcısıyım,öneririm.ama bunu protein niyetine kullanma yanında bir whey al..

gainer olarak ben serious mass kullanıcısıyım,öneririm.ama bunu protein niyetine kullanma yanında bir whey al..
whey noluyor acaba :) yeniyimde bilmiyorum bana 1 aya sığdırabileceğim birşey linki atablirmisiniz
fiyat vs yani.
Serious mass tercihim benimde:)
ürün olarak 1 ay kullanabileceğim :)
Bütçesi falan tabi birde:) Serious mass alırsam
antremandan önce mi sonramı kaç kaşık koyuyorum süte bide porsiyon ne oluyor:)
tşekkr ederm tekrar tekrar:)

whey bir protein çeşididir ve en çok tercih edilen proteindir yani takviye protein yumurta akını yoğurdu tavuğu vücudunun gereği kadar alamıyorsan bunu kullanman gerekir(ki ne kadar doğal yoldan karşılamaya çalışsanda gerçekten olmazsa olmaz biz tozdur)

acemi_42 doğru açıklamış.şunu da ekliyeyim sadece ek tozlarla olmaz bu iş.eğer güzel bir şekilde beslenirsen ek besinler en iyi yardımcı olur.önce beslenmeni düzenle,vücudun kendini tanısın ondan sora ek besin almaya başla.ilk 3 ay içtiklerin tam olarak etki göstermeyebilir.hatta wcye atarsın paranı.hemen kullanmaya başlama o yüzden.3 ay boyunca güzel bir beslenme ve antreman programı yap.bunlar için de forumu araştırabilirsin.

Peki teşekkür ederim ama kollarım 3 ay kadar bir zamanda kilo alırmı yada ne bilim rahatlıkla kısa kolluk sıfır kol falan giyebilirmiyim şuan zayıf ama et var oralarda olurmu oralar baya bi normalin üstüne görüntüye kavuşurmu:)

Peki teşekkür ederim ama kollarım 3 ay kadar bir zamanda kilo alırmı yada ne bilim rahatlıkla kısa kolluk sıfır kol falan giyebilirmiyim şuan zayıf ama et var oralarda olurmu oralar baya bi normalin üstüne görüntüye kavuşurmu:)

sen sporunu ve beslenmeni eksinlikle aksatmadan en iyi şekilde yaparsan vücudunda sana karşılığını verecektir..
şöyle düşün işe başladın 1 ay gittin maaşını aldın 2 ay gittin aldın sonra gitmedin alamazsın değil mi yani sen vücuduna yeteri özeni gösterirsen oda bunun karşılığını kat kat verecektir..

Gainer kullanımının yanında normal beslenmede çok önemlidir minumum yağ maximum kütle için yağ ı az almalısın tuz,şeker,un gibi ürünleri az tüketmelisin Doğru Beslenme,Dinlenme ve Antreman yaptıktan sonra gelişmemen için hiç bir neden yok ama dikkat etmelisin vücudun heryerinin çalışması gereklidir yani senin tek bir yeri çalıştırman pek işe yaramaz.

Dumbell in var ise salon a başlamadan önce şu hareketler ile ön hazırlık yapabilirsin
https://www.bodyforumtr.com/evde_vucut_gelistirme/evde-dumbell-ile-calisma-programi-a164.html

Ama tabi yeniysen gainer kullanımında salon ŞART!

Kolay gelsin. thums:

Gainer kullanımının yanında normal beslenmede çok önemlidir minumum yağ maximum kütle için yağ ı az almalısın tuz,şeker,un gibi ürünleri az tüketmelisin Doğru Beslenme,Dinlenme ve Antreman yaptıktan sonra gelişmemen için hiç bir neden yok ama dikkat etmelisin vücudun heryerinin çalışması gereklidir yani senin tek bir yeri çalıştırman pek işe yaramaz.

Dumbell in var ise salon a başlamadan önce şu hareketler ile ön hazırlık yapabilirsin
https://www.bodyforumtr.com/evde_vucut_gelistirme/evde-dumbell-ile-calisma-programi-a164.html

Ama tabi yeniysen gainer kullanımında salon ŞART!

Kolay gelsin. thums:

Kullanmak istiyorumda
bana ürün - ne kdar kullanacagıma dair bilgi - nasıl kullanacağıma ne kadar zmanda ne kadar işe yarayacagını ve fiyatını yzarsanız :)

Back
Yukarı