Game of Thrones

Vorenus

Üye
nbdf0p.jpg

Efsanevi Westeros topraklarını kontrol edebilmek için 7 soylu aile savaş vermekte, politik ve cinsel entrikalar çevrilmektedir. Bu aileler arasında, Stark, Lannister ve Baratheon aileleri öne çıkmaktadır...

Westeros kralı Robert Bratheon, eski bir arkadaşı olan Eddard Stark'a sağ kolu olması için teklif götürür. Eddard, kendinden önceki sağ kolun öldürüldüğünden şüphelendiği için, bu olayı araştırabilmek adına teklifi kabul eder. Sonra ortaya çıkar ki birden fazla aile tahta göz dikmiştir.

Büyük denizin diğer tarafında ise, asırlardır hüküm süren ve Baratheon ailesi tarafından tahttan indirilen eski Targaryen ailesinin sağ kalan üyeleri de tekrar yönetimi ele alma planları yapmaktadır. Bu ve Greyjoy, Tully, Arryn, Tyrell ailelerinin de bulunduğu bir savaş başlar. Bunlar olurken, kuzeyde ise, eskilerden kalma bir kötülük uyanmaktadır. Savaş ve politik kargaşaların ortasında, insan ırkı ve bu dehşet karşısında duran tek şey ise, kendini dünyadan dışlayıp, kuzeyde kaybolan Gecenin Bekçileri'dir...

Dizi pazar günleri Amerikada yayınlanıyor , pazartesi akşamı Türkiyedeki dizi izleme sitelerinde Türkçe altyazılı olarak izlenebilir . Şu ana kadar 7 bölüm yayınlandı şiddetle tavsiye ederim .

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: R10
Bende tavsiye ederim.Yüzüklerin efendisi tarzı sıkılmadan izlenilebilecek dizi.7. bölümün sonunda biraz sinirim bozulsada düzeltirler diye bekliyorum durumu :D

süper bir dizi. 10 bölümünü de dvdye çektik evelallah, evde kurulup izliyoruz :D gerçekten çok güzel bir dizi, yüzüklerin efendisinden boromir olarak bildiğimiz sean bean bu dizinin başrolündedir (eddard stark).

kişisel yorumumdur, winterfell ile alakalı kısımlar daha bir güzel.

süper bir dizi. 10 bölümünü de dvdye çektik evelallah, evde kurulup izliyoruz :D gerçekten çok güzel bir dizi, yüzüklerin efendisinden boromir olarak bildiğimiz sean bean bu dizinin başrolündedir (eddard stark).

kişisel yorumumdur, winterfell ile alakalı kısımlar daha bir güzel.

Sean Bean'in ölmesi çok üzücü oldu. Ancak dizi de bizden biri de var. :D Sibel Kekilli. :D

• Like
Reactions: R10
Ben Bir Türlü ısınamadım bu diziye be ağbiler :/ CNBC-E de de şu sıralar Game of Thrones den başka adam akıllı dizi kalmadı. Alayı Ergen dizisi doldu Teenage Wolf falan :D

süper bir dizi
tavsiye ederim

yazların 3 - 5 sene kışların 12 - 15 sene sürdüğü bir dünyada tüm krallıkları birleştiren tahta sahip olma mücadelesi anlatılıyor. Kuzeydeki duvarın ardında herkesin ismini bile telaffuz etmekten korktuğu Akgezenler toplanmaya başlıyor.
Özellikle 2. sezon ilk sezondan daha iyi. Filmde hiç beklemediğiniz anda göz önündeki oyuncular ölebiliyor. 2. sezonun en büyük süprizi sibel kekilli 'nin de filmde rol alması.

İlk izlediğim yabancı diziydi çok beğendim bitirdim diziyi yeni bölümlerini bekliyorum ama çok yavaş çekiliyo dizi diğer dizilere nazaran..

Back
Yukarı