Gaspari Aminolast

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce Ürün Başarılı mı?

• Başarılı

Votes: 24 63,2%
  • Orta

Votes: 8 21,1%
  • Başarısız

Votes: 6 15,8%

• Total voters
    38

RaJeV

Üye
top-banner.jpg

18-94-SupplementFacts.gif

Ürün içeriği bakımından baya zengin bir bcaa. Scivation xtend ve Bsn Amino X e rakip olabilir. thums:

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=mAFeQq7Hikg[/YOUTUBE]

Son düzenleme:
2 kutu aldım 60ar tl den. güzel bi ürün içerik olarak tadı ilk başlarda hafif ekşimsi geliyor bide karışması biraz zor iyi çalkalamalısınız bu seferde köpükleniyor yinede gayet iyi bir ürün, lösin ve lösin peptiklerinin birlikte olması onu bi adım öne bile geçiriyor.

Ben de bugün alacağım ürünü fakat bb.com da 6 dolar a satılan bi ürüne 80 tl vermek pek mantıklı gelmiyor bana yine de bir bcaa ihtiyacım var mecburen alacağız daha uygun fiyata almaya çalışacağım tabi

Ürünü nezaman kullanıyorsunuz ? Açıklamasında antremana öncesi veya sonrası günde 1 kere kullanın diye yazılmış hangi şekilde daha iyi etki gösterir acaba ?

Ben de bugün alacağım ürünü fakat bb.com da 6 dolar a satılan bi ürüne 80 tl vermek pek mantıklı gelmiyor bana yine de bir bcaa ihtiyacım var mecburen alacağız daha uygun fiyata almaya çalışacağım tabi

6.99 dolara satılan 70 gramlık olan yani 5 servislik. 29.99 dolarlık olan 30 servis ve 85 tl ye satılıyor çok da uçuk rakam değil bence diğer ürünlerle kıyaslayınca. :)

Gaspari BCAA 6000 almaya niyetlendim ama sorduğum firmalar Türkiye stoklarının tükendiğini yerine Aminolast'ın yeni geldiğini söylediler.

Toz olması içimi açısından daha kolay ama daha bir hafta kullandığım için şuan yorum yapmak doğru olmaz, kutuyu bitirdiğim zaman yorum yapabilirim. Bu arada günde tek dozu antrenman sonrası kullanıyorum.

Kullandığım ilk BCAA, kutunun yarısına geldim.

Kullanmadan önce art arda iki gün idman yapmak benim için sıra dışı bir durumdu ağrılardan dolayı fakat şuan haftada iki kere iki gün üst üste idman yapıyorum ve hiç bir sıkıntı yok :)

merhaba bu ürünü bir arkadaşım kullanıyor. Cok begenediğini söyledi. Ben baska bir ürün kullanıyorum. Bittiğinde yada kendş ürünümü bulamazsan deneyebilirm. tadı güzeldi karpuzlu

Back
Yukarı