biri normal whey biri time realesed protein bak mantık su Myofusion daha cok kaçırdıgın yemekler yerıne alabılecegın bir toz ama optimum antrenman sonrası ihtiyacı için uretilmis bir toz.
2.2kg lik Gaspari vanilya yı neredeyse bitirmek üzereyim.. Daha doğrusu bitirebilmek için uğraşıyorum.
Defalarca yazdım forumda myo almayın diye.. Kullandığım , kullanışlılık açısından en kötü Protein tozu gaspari myo dur.
Karışmıyor,topaklanıyo,köpürüyo,miğdede hazımsızlık yapıyo,tadı çok ağır..
Optimum ise tam zıttı ;
shakerde 10 sanıyede karıştırırsın kesinlikle topaklanma,köpürme vb. yapmaz tadı hafif , hazımsızlık yapmaz günde 5 defa bile içebilirsin ama myo yu günde 2 kere bile içmek kabak tadı verir..
Myo artık eskidi , teknolojisi eski.. Kullanım kalitesi bir yana içerik anlamında da On 100% den geri kalır..
Ben optimum diyorum bulabilirsen cappucinolusu bulamazsan çikolatalısı..
Duratec sanırım sana kötü şartlarda bekletilen gaspari denk geldi çünkü dediklerinin hiçbirini ben yaşamadım 2 kutu tüketmiş olarak. Bu wheyde şans işi mesela ben şuan ultimate %100 prostar kullanıyorum tadı kötü ve topaklanıyor ama başka yorumlardan okuduğum kadarıyla iyi karışıyor ve rahat tüketiliyor.2.2kg lik Gaspari vanilya yı neredeyse bitirmek üzereyim.. Daha doğrusu bitirebilmek için uğraşıyorum.
Defalarca yazdım forumda myo almayın diye.. Kullandığım , kullanışlılık açısından en kötü Protein tozu gaspari myo dur.
Karışmıyor,topaklanıyo,köpürüyo,miğdede hazımsızlık yapıyo,tadı çok ağır..
Optimum ise tam zıttı ;
shakerde 10 sanıyede karıştırırsın kesinlikle topaklanma,köpürme vb. yapmaz tadı hafif , hazımsızlık yapmaz günde 5 defa bile içebilirsin ama myo yu günde 2 kere bile içmek kabak tadı verir..
Myo artık eskidi , teknolojisi eski.. Kullanım kalitesi bir yana içerik anlamında da On 100% den geri kalır..
Ben optimum diyorum bulabilirsen cappucinolusu bulamazsan çikolatalısı..