Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
benim gaspari 325 tablet bide beyaz arkadasımınki 350 tblet ve acık kahverengi ...ikimizde aynı seyi mi içiyoruz ?
senin 5 önce 5 sonra alman gerekiyo onun ise 4 önce 4 sonra, yurtdışındaki ürünleri 350lik ama türkiyeye bi ara 325lik getirmişler fark bu senin 5 tanesi onun 4 tanesine eşit.

senin 5 önce 5 sonra alman gerekiyo onun ise 4 önce 4 sonra, yurtdışındaki ürünleri 350lik ama türkiyeye bi ara 325lik getirmişler fark bu senin 5 tanesi onun 4 tanesine eşit.

Orjinalliginde bi sorun yoktur umarım gerçi kutu felan janjanlı sanmıyorum sahte olacagını ama benimki mi eski versiyon 350 tablet mi ?

Orjinalliginde bi sorun yoktur umarım gerçi kutu felan janjanlı sanmıyorum sahte olacagını ama benimki mi eski versiyon 350 tablet mi ?
eski versiyon 325 tablet
"
Ürün Açıklaması
NOT: GASPARI AMINO 8000 325 TB'LİK ÜRÜNLER ARTIK 350 TABLETLİK FORMLARDA SATILMAKTADIR.
325 TABLETLİK ÜRÜNDE 1 TABLET 1600 MG - 350 TABLETLİK ÜRÜN İSE 2000 MG DIR.
DAHA ÖNCE 325 TABLETLİK ÜRÜN TÜKETDİYSENİZ 350 TABLETLİK YENİ ÜRÜN İLE FARK GÖRECEKSİNİZ.
BU UYARI YANLIŞ ANLAŞILMALARI ÖNLEMEK ARACILIĞI İLE YAPILMIŞTIR."
-***********'in sitesinden alınmış bir nottur

eski versiyon 325 tablet
"
Ürün Açıklaması
NOT: GASPARI AMINO 8000 325 TB'LİK ÜRÜNLER ARTIK 350 TABLETLİK FORMLARDA SATILMAKTADIR.
325 TABLETLİK ÜRÜNDE 1 TABLET 1600 MG - 350 TABLETLİK ÜRÜN İSE 2000 MG DIR.
DAHA ÖNCE 325 TABLETLİK ÜRÜN TÜKETDİYSENİZ 350 TABLETLİK YENİ ÜRÜN İLE FARK GÖRECEKSİNİZ.
BU UYARI YANLIŞ ANLAŞILMALARI ÖNLEMEK ARACILIĞI İLE YAPILMIŞTIR."
-***********'in sitesinden alınmış bir nottur

off benimki eski versiyon yani 350 lik benimkinden daha fazla verim mi almış oluyor bide 80 tl verdim ya...

Arkadaşlar ben bu konuya daha önceden supplement i kullanmaya başladığımı yazmıştım. Gel gelelim 325lik kutuyu bitireli 1 hafta kadar süre oldu.
Öncelikle benim üzerimdeki en net etkisi kas ağrılarını almış olması ve antreman sırasında pump etkisi görmesi oldu. Açık ve net bir şekilde bu 2 yararını hissettim. Güç antremanı uygulayan birisi olduğum için hacim olarak çok bir artış gözlemleyemedim ama yine de az bir etkisi oldu.
Dezavantaj olaraksa vücudumda küçük küçük bir sürü sivilcenin oluşmasına neden oldu. İlaç biteli bir hafta oldu ve vücut kendini yeni toparladı bu durumdan. Eğer benim gibi hassas bir yapınız varsa veya karaciğerinize başka supplement lar ile yükleniyorsanız illa 5 + 5 şeklinde almanızı önermem. Mühim olan öncelikle sağlıklı bir vücut oluşturmak. Nitekim bazı zamanlar 3 + 3 veya 4 + 4 şeklinde de kullandığım oldu bu amino asidi.

Ürün bugün elime geçti 75tlye suplementler.comdan aldım denemek amaçlı cok uygun bakalım etkılerı ne olacak 4 4 kullancam içinde galiba creatinde varmış kutusunda yazıyo doğrumudur acaba

Ben 5+5 kullanıma karşıyım açıkçası. Hem aşırı tüketim hemde çok kullanmak çok fayda sağlar gibi yanlış bir kanı var. Antreman öncesi 4 adet kullanıyorum , gerçekten iyi performans sağlıyor.

Kutunde üzerindeki içerik kısmında sonradan ( Türkçe ) üzerine yapıştırılan kısımda içindekiler bölümünde ürünün içinde Creatine olduğuna dair hiç bir şey yazmıyor fakat alttaki orjinal içerikte ( İngilizce ) olanda ürününde içinde Creatin Monohydrate olduğu yazıyor. Bu ürün içindeCreain var mı yani konu hakkında net bilgi sahip üyeler varsa konu netleştirmelerini rica ediyorum ki kimsenin aklinda soru işareti kalmasın .

Kendi internet sitesinde bakarsanız orda yazar... Bendeki amerikan malı ve üstünde yazıyo yabancı olarak kendi sltesine bakıp buraya yazacağım...

iyi günler yeni model aminomax 8000 den aldım.Üzerinde yazdığı üzere 1 porsiyon 4 tablet.Kullanım şekli ise 1 porsiyon idmana başlamadan 45 dk önde 1 porsiyonda idmandan hemen sonra.

Benim asıl sorum
4 tablet (tam porsiyon) %100 yarar sağlarsa(bu ürün için)
2 tablet (yarım porsiyon)%50
1 tablet (çeyrek porsiyon)%25 yarar sağlarmı?

Yarar bakımından bakmak bence mantıksızdır... Porsiyon işidir ve gördüğüm kadarıyla çevremdeki eğitmenler öğrencinin kilosuna göre kaç adet alması gerektiğini söylüyor ben 90 kiloyum ve 4.4 kullanmayı planlıyorum...saygılarımla

iyi günler yeni model aminomax 8000 den aldım.Üzerinde yazdığı üzere 1 porsiyon 4 tablet.Kullanım şekli ise 1 porsiyon idmana başlamadan 45 dk önde 1 porsiyonda idmandan hemen sonra.

Benim asıl sorum

+olarak l-carnitin 2 tablet 1 porsiyonun yararı %100 ise
1 tablet yarım porsiyonun yararı %50 olurmu

Benim asıl sorum

bu sporda böyle bir mantık yok sen vücudun ihtiyacı kadar almazsan vücut kastan harcamaya başlar % 25 yarar diye bişey olmaz.Ağırlık kaldırıcaksın kardiyo yapıcaksın kasların yorulacak örneğin 80 kilo birisi günde 150-170 gr arası protein almalıdır.Bunun 12-15 gr ı amino asit olmalı ki yarar o zaman başlasın..Ki bu başlaması için :) :)

Eskiden Weider kullanıyordum , ondan daha hızlı etkisini görüyorum . Bitmek üzere kutum , macera aramadan yine aynı ürünü alacağım.

benim sorum şu olucak ben bu ürünü almadan once sadece antreman günleri antremandan sonra 1 porsiyon whey içiyodum şimdi bu urunu yeni aldım ve kilom 78 4+4 içmeyi planlıyorum antremandan 30-45 dk önce 4 tablet içip antremandan hemen sonra 1 porsiyon protein tozu içip 30 dk sonrada 4 tablet daha içmeyi planlıyorum antremanım akşam saat 10 gibi falan bitiyor iş dolayısıyla protein tozumun markası HardLine Whey 3 MATRİX
yani bu şekilde mi içiyim yoksa sizin başka bi öneriniz varmı beslenmem çok iyi spor geçmişim 4.aydayım şuan önceden 3 ay daha yapmıstım sivilce tedavim yüzünden bırakmıştım şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim kolay gelsin :)

Bu ürünün içindeki Creatin miktarını nedir acaba ?

şimdi biraz sığ bir düşünce olacak belki ama düz mantıkla şöyle bir mantık kurdum.
proteinin yapı taşları aminoasittir.
bu bilgi elimizde

1 tablet 8gr
1 servis(4 tablet) 32gr yapıyor

32 gr ant.öncesi
32 gr ant sonrası alıyoruz.

toplamda 64gr aminoasit yani protein almış oluyoruz.
ben şahsen 78 kgyim günlük 140gr protein almaya özen gösteriyorum
bu ürün yanında goldwhey de kullanıyorum.(sabah kalkınca 1 ölçek ant sonrası 1 ölçek olarak)

goldwheyin 1 ölçeğinde 25gr protein var.2 ölçek aldığım için 50gr protein burdan almış oluyorum.
bu günlük 140gr protein ihtiyacımın 114grsi sadece supplementten geliyor bunun yanında

100gr lor peyniri,200ml süt,100gr yoğurt,400gr tavuk göğsü ve bir kaç besin daha alıyorum.

günlük ben 250grden fazla protein almış oluyorum ozaman?
sanırım benim mantığım yanlış.

var mı beni düzeltecek olan?

şimdi biraz sığ bir düşünce olacak belki ama düz mantıkla şöyle bir mantık kurdum.
proteinin yapı taşları aminoasittir.
bu bilgi elimizde

1 tablet 8gr
1 servis(4 tablet) 32gr yapıyor

32 gr ant.öncesi
32 gr ant sonrası alıyoruz.

toplamda 64gr aminoasit yani protein almış oluyoruz.
ben şahsen 78 kgyim günlük 140gr protein almaya özen gösteriyorum
bu ürün yanında goldwhey de kullanıyorum.(sabah kalkınca 1 ölçek ant sonrası 1 ölçek olarak)

goldwheyin 1 ölçeğinde 25gr protein var.2 ölçek aldığım için 50gr protein burdan almış oluyorum.
bu günlük 140gr protein ihtiyacımın 114grsi sadece supplementten geliyor bunun yanında

100gr lor peyniri,200ml süt,100gr yoğurt,400gr tavuk göğsü ve bir kaç besin daha alıyorum.

günlük ben 250grden fazla protein almış oluyorum ozaman?
sanırım benim mantığım yanlış.

var mı beni düzeltecek olan?

Sayın Revolt ürünün bir tableti 8 gr değil 4 tableti yaklaşık 8 gram gelmektedir. Yani 4-4 kullanımda 64 gram değil 16 gram aminoasit almış oluyoruz.

Back
Yukarı