Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
Sıcaklarla beraber kutudaki koku artmaya başladı izmirde yaşıyorum buzdolabındamı saklamak gerekiyor bunu ? soguk ve serin yerde saklayınız yazıyor
protein tozunu buzdolabına sıgdıramamda aminoasit i buzdolabına koydum bişey olmaz heralde

4 5 ay olmustu alali.birkactane kullandim biraktim simdi tekrar kullansammi bozulmusmudur diye dusunuyorum tadi kokusu igrenc zaten oraya hic girmiyorum bile odamda duruyordu.Ama sanki kendi kendine azalmis gibi geldi ilginc :D birde kucucuk hap bile yutamam cigneyerek kullandim kullandigim zaman.. simdi tekrsr kullansammi bozuldugunu nerden anlayabilirim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Urunu nemli veya sicak bir ortamda tutmadiysaniz kutusunda muhafaza ettiyseniz son kullanma tarihine kadar urunu kullanabilirsiniz

Urunu nemli veya sicak bir ortamda tutmadiysaniz kutusunda muhafaza ettiyseniz son kullanma tarihine kadar urunu kullanabilirsiniz
Tesekkur ederim odamda duruyordu ne serin ne sicak gunes isigi gormeyen yerdeydi bugun1 tablet denedim zamanla arttirrim bi yan etki gormezsem devam edicem sagolun..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ürünü arkadaşım almış 5-6 antrenman kullandım, etkisi güzel whey, taurin ve kreatin ağırlıklı. Ben zaten saf kreatin aldığım için satıp kompleks amino içeren bir ürün alacağım. Ankara'dayım, içinde yaklaşık 320 tablet olması lazım, fiyatı da 60 lira.

Bu ürünü arkadaşım almış 5-6 antrenman kullandım, etkisi güzel whey, taurin ve kreatin ağırlıklı. Ben zaten saf kreatin aldığım için satıp kompleks amino içeren bir ürün alacağım. Ankara'dayım, içinde yaklaşık 320 tablet olması lazım, fiyatı da 60 lira.
nerede 60 lira ?

protein tozu kullanmıyorum mümkün olduğu kadar doğal protein almaya çalışıorum besinlerden. bunun dışında aminoasit almak istiyorum. fakat bunumu yoksa bcaa 6000 modelini mi alalıyım? Hangisiyle gelişim daha iyi olur?

? yokmu cevap verecek kimse arkadaşlarbeli inceltip üst kısmı şişirmek istiyorum hangisini kullanmam lazım? amino max 8000 mi bcaa 6000 mi?

? yokmu cevap verecek kimse arkadaşlarbeli inceltip üst kısmı şişirmek istiyorum hangisini kullanmam lazım? amino max 8000 mi bcaa 6000 mi?
Aminomax 8000 de 1 tablette 817 mg bcaa var.5 tablette 4000 mg bcaa oluyor..bcaa almana gerek yok bence.1 kutu aminomax 8000 de 280 gr bcaa mevcut..

elimde şuan iso100 aminamax gh max dymatze bcaa ve dymatize glutamn ve assault var kullanım şeklim ise antenmandn yarımsaat önce 1 ölçek assault 4 gr glutamn 4 gr bcaa 4 adet amino max 3 adet gh max antrenmandan hemen sonra ise 1,5 ölçek iso 100 4 kapsül amino max 4gr bcaa 4 gr glutamn yatmadan önce 2 kapsül gh max 2 kapsül amino max yarım ölçek iso 100
şimdi amino maxa gerek yok zaten bcaa alıyosun protein tozundada var diyecekler vardır elebtte hemen açıklayayım.
amino maxı leucine için kullanıyorum bu amino asit protein sentezini arttırıyor çok faydalı bir amino asit artı ekstra olarak taurin ve kreatin var hem ek olarak kreatin almama da gerek kalmıyor enrjimi gayet hissediyorum fiyat performans olarak çok iyi demem o kine protein tozunun yanına bcaa glutamn saf olarak alın birde bu ürünü ekleyin muhteşem etkili oluyor 10 ar grm bcaa glutamn kullanmak yerine 8 er garm kullanıyrm ordaki açığıda fazlasıyla amino max çıkarıyor zaten 10 toblette 8 gr bcaa var artı glutamnede ver 1 gr yani 10 gr glutamn 16 gr da bcaa almş oluyorum. görüşleriniz nedir arakadaşlar fikir sunan varmı?

Aminomax 8000 en kalitesiz ürünlerinden biri gasparinin. Aminolast felan alin toz daha çok faydasını gorursnz

Valla beyler bence boşa para aminomax8000 ben pekte etkisini görmedim.şunu öğrendim ama bundan sonra kompleks Amino kullanmayacağım ya bcaa ya da glutamine.glutamine İ Protein tozundan falan yeteri kadar aldığınızı düşnüyorsanız glutamine é bile gerek yok o zaman. BCAA Forever ;)

Aminomax 8000 i al mixerden gecir ..al sana toz bcaa..bir kutuda 260 gr bcaa var..yaninda aldigin taurine ve diğer aminoasit lerde bedava..

Arkadaşım almış birazını kullanıp ara vermişti sonra kullanmam için bana verdi memnun kaldım kendım sipariş verdim fiyatına göre gayet güzel bir ürün

Daha dün kalan 90 tableti çöpe döktüm arkadaşlar düzenli olarak her idmandan önce 4 tablet idman sonrasıda myofusion içiyordum bir faydasını görmedim.
şimdi scitec amino ve ON gold standart kullanıyorum.

Back
Yukarı