Gaspari Nutrition Anavite

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 39 62,9%
  • Orta karar

Votes: 17 27,4%
  • Başarısız

Votes: 6 9,7%

• Total voters
    62
1600mg beta-alaine yeterli olur mu peki işlevi açısından,genelde yurtdışında 6 tablet olarak hesaplanıp 3.2gr alaine olarak konuşuluyor da.

Hayatımda bunun kadar kötü kokan birşeye raslamadım ben,zaman zaman 3 bazen 4-5 tablet alıyorum günlük,kutuyu açtığım oda 1 saat kokuyor resmen.
Pharmatona canım feda.

Dün, aldım ve kullanmaya başladım. Ben de söylenenin aksine herhangibir karıncalanma yapmadı. Kullanım şeklim; 2 adet sabah, 1 adet akşam şeklinde. Kokusu gerçekten kötü, ama katlanamayacak kadar da değil hani. :) Ürünün fotoğrafını ekledim, belki almayı düşünenlere faydası dokunur.

P.S: Bu arada üstüne yapıştırılan türkçe besin değerleri kısmı yanlış hazırlanmış, nasıl böyle bir hata yapılabilir anlamak mümkün değil. 3 tabletteki( 1 porsiyon) besin değerleri, yapıştırılan türkçe besin değerlerinde 6 tablet olarak gösterilmiş. Yani türkçeye çevrilen besin değerlerine göre 1 porsiyon 6 tablet.

Eklentiler

• fotoğrsssaf.JPG
    fotoğrsssaf.JPG
    239,1 KB · Görüntüleme: 644
Son düzenleme:
Hayatımda bunun kadar kötü kokan birşeye raslamadım ben,zaman zaman 3 bazen 4-5 tablet alıyorum günlük,kutuyu açtığım oda 1 saat kokuyor resmen.
Pharmatona canım feda.

bende kullanıyorum,kokusu konusunda haklısın.. aldığımda kutuyu açıp koklamıştım öyle bir öğğğğkk yaptımki nerdeyse kusuyordum :D ama çokta umrumda değil. gayet memun kaldığım bir ürün oldu.sanırım bitince yine anavit alırım.

Dün, aldım ve kullanmaya başladım. Ben de söylenenin aksine herhangibir karıncalanma yapmadı. Kullanım şeklim; 2 adet sabah, 1 adet akşam şeklinde. Kokusu gerçekten kötü, ama katlanamayacak kadar da değil hani. :) Ürünün fotoğrafını ekledim, belki almayı düşünenlere faydası dokunur.

P.S: Bu arada üstüne yapıştırılan türkçe besin değerleri kısmı yanlış hazırlanmış, nasıl böyle bir hata yapılabilir anlamak mümkün değil. 3 tabletteki( 1 porsiyon) besin değerleri, yapıştırılan türkçe besin değerlerinde 6 tablet olarak gösterilmiş. Yani türkçeye çevrilen besin değerlerine göre 1 porsiyon 6 tablet.

Bakanlıkla ilgili bir durummuş görüştüm,1 porsiyon 3 tablet aslında dikkat edersen türkçe açıklamada carnipure ve beta-alaine içeriği de yazmıyor

merhabalar,

supplement kullanmaya yeni başlıyorum ve multivitamin desteği almalımıyım almamalımıyım bilemiyorum, alırsam da benim için bu ürün uygunmudur?
çalışma programım;

08.00 kalkış
08.30 kahvaltı ( 2 yumurta, 100 gr peynir veya et, 2 dilim tam buğday ekmeği, yeşillik)
10.30 150gr lor peyniri
12.30 öğle yemeği (genelde şirkette protein oranı düşük yemekler cıktığı için 150-200 gr lor peyniri ile bu açığı kapatmayı düşünüyorum)
16.00 ara öğün (100-150 gr et, 2 dilim ekmek veya lavaş, yeşillik)
17.30 kreatin
18.00 ısınma
18.10 antrenman
19.00 cardio
19.30 dinlenme+sauna
20.00 1 ölçek whey + 1 ölçek glutamin + 1 ölçek bcaa
21.00 yemek (tonbalıklı salata gibi hafif bir yemek)
23.30 best body whey 5000 (gece yatmadan önce için hazırlanmış bir karışım oldugu yazıyor ürün tanımında)

eğer bu ürünü alırsam ne zaman almalıyım? antrenmandan önce kreatinle beraber mi almam gerekir? bu üründen harciyen magnezyum desteği almam gerekirmi? (her protein alımında 50mglık magnezyum desteğinin proteinin etkisini artırdığını okumuştum)

Ben kullanım olarak şöyle yapıyorum;

5 öğün yemek yiyorum 1. ve 5. öğünüm dışında 2 3 4. öğünlerinlerimden sonra kullanıyorum. Birden tüm multivitaminleri alacağıma zamana yaymış vucudu beslemiş oluyorum.

yaa bu nasıl kokuyor böyle evi kokusu sardı ya animal pak bunun yanında koku konusunda hiçbirşey sayılır

Bazı multivitamin haplarında kilo aldırma söz konusu.Bunda da böyle bir durum yoktur değil mi arkadaşlar ?

İçindeki boronun östrojen seviyesini pozitif yönde etkileyebilme özelliği olduğu yazıyor aşağıdaki yazıda fakat bir servisteki miktarı uzun süre kullanım zarar veriyor mu bilmiyorum bilen varsa paylaşsın lütfen

netdoktorum.com dan alıntı
Dr.Mehtap diyor ki;
Calcium Magnesium Plus Boron Nedir?
Menopoz dönemi ve sonrası kemik korunması
Kalsiyum'un kemik ve dişlerdeki yapısal rolü
yüzyıllardır bilinmektedir. Toplam vücut ağırlığının
% 1.5-2'sini kapsar, bunun % 99'u kemiklerdedir.
Son zamanlarda, bütün hücrelerin kalsiyuma ihtiyacı
olduğu saptanmıştır. Sinir ve kas hücre fonksiyonları
kritik olarak kalsiyum ve kan plazması kalsiyum
konsantrasyonuna bağlıdır. Magnezyum, en yoğun
olarak kalp, böbrek, beyin ve karaciğer gibi aktif
metabolizmalardadır, yani magnezyum enerji
üretiminde çok önemli bir rol oynar. Magnezyum
eksikliği kalp rahatsızlıkları, yüksek tansiyon, böbrek
taşı, kanser, regl öncesi rahatsızlıklar, regl dönemi
kramplar gibi rahatsızlıklara yol açar ve kas
spazmları, zihin karışıklığı, iştahsızlık, uykusuzluk
gibi belirtilerle kendini gösterir. Magnezyum, kalsiyumun
kemiklerdeki dağılımında önemli röle sahiptir. Boron, kemik sağlığı
açısından önemli bir mineral olup, mineral metabolizmasında yer alır.
Boron, östrojen seviyesini pozitif yönde etkileyebilir. Kalsiyum,
magnezyum ve boron'un aynı formülasyonda olmasının nedeni bu üç
mineralin kemik sağlığı için temel mikro-besinler olması ve beraber
dengeli alımlarının daha sağlıklı olmasıdır.
Mineraller vücutta bir arada
çalıştıkları için, tek birinin uzun süreli alımı yerine dengeli şekilde
alınmaları daha önemlidir. Özellikle otuz yaş üzerindeki kadınlar
maksimum kemik gücü için, tüm hayatları boyunca yeterli miktarda
kalsiyum, magnezyum ve boron almalıdır.
Kullanım önerisi: Günde 3 tablet, tercihen yemeklerden sonra.

Şöyle düşün. Ürünün içinde çinko var değil mi bu çinko testo ya pozitif etkisi var. Yani kim çinko takviyesi kullanıp ahım şahım testosunu yükseltebilir ki. Boron da aynı hesap. Hiç bi takviyeyi uzun süre kullanmamak lazım. Sağlıklı yaşam ve spor için östrojen de lazım. Tabi ben sorunu doğru anlamışsam.

Bazı multivitamin haplarında kilo aldırma söz konusu.Bunda da böyle bir durum yoktur değil mi arkadaşlar ?

Hiç bir multivitamin kilo aldırmaz, kilo alma günlük alınan kalori ve harcanan kalori ile ilişkili bir olaydır.

arkadaşlar bu ürünü almalımıyım. vitamin almayı düşünüyordum. düzgün beslenmeye başladım ve protein tozu olarak ON kullanıyorum. 2. kutuya başladım. Çok fazlada supp. kullanmak istemeyen birisiyim. Ama vitamin önemli diye biliyorum. Tavsiye edermisiniz. 4 gün spor yapıyorum. %8 yağ oranım var. 1 senedir spor yapıyorum. 6 aydır ağırlık çalışıyorum.

y

bu ürünü nasıl kullanmalıyım? Öğünler arasında mı, sadece idmandan önce mi yoksa iki şekilde de mi almalıyım günlük ne kadar kullanmam gerekir? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

en ideal kullanım sabah kalkınca 3 tablet antrenmandan 30dk önce 3 tablet

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:11 ----------

arkadaşlar bu ürünü almalımıyım. vitamin almayı düşünüyordum. düzgün beslenmeye başladım ve protein tozu olarak ON kullanıyorum. 2. kutuya başladım. Çok fazlada supp. kullanmak istemeyen birisiyim. Ama vitamin önemli diye biliyorum. Tavsiye edermisiniz. 4 gün spor yapıyorum. %8 yağ oranım var. 1 senedir spor yapıyorum. 6 aydır ağırlık çalışıyorum.

y

içeriğindeki l-carnitine bildiği gibi bir yağ yakıcıdır beta-alanin ise bir enerji vericidir
yağ oranın düşük bence bu ürünü almaktansa animal pak daha çok işine yarar dostum

Back
Yukarı