Gaspari Nutrition Bcaa 6000

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 130 59,1%
  • Orta karar

Votes: 81 36,8%
  • Başarısız

Votes: 9 4,1%

• Total voters
    220
Dymatize 5050 mi yoksa gasparini nutrition bcaa 600 mi almaliyim ikisinin arasinda kararsiz kaldim.bu supplement olayina hic kafam basmiyor.

Antreman oncesi 4 antreman sonrasinda 2 seklinde hardline 3matrix ile kombine ederek kullandım. 3matrix'in icinde de bcaa oldugu icin midir bilemem ama gozle gorunur hacim artisi oldu. Sadece kollarimda gozlemledigim 39'dan 39.6 olmasiydi. Hacim artisinin yanisira performansa da etkisi oluyor. Bu tarz supplementlerin dogru sekilde kombine edilerek kullanilmasi her zaman daha faydali oldugunu dusunuyorum :)

Yeni başladım Hardline 3Matrix ile birlikte alacağım bu ürünü ilk başlarda spor öncesi 1 sonra 2 alarak başlasam sakıncası var mı?

Whey + 3whey'deki kreatin ve bcaa , bence son derece yeterli bir kombin. Sakıncası yok , kullanım talimatlarında 3-3 yazıyordu sanırım ya da 2-4 ; zamanla normal talimatlara geçersin doğru antrenmanları yaptığına , yeterli olduğuna inandıktan sonra.

Ürün fiyat/performans açısından çok iyi. Ben herhangı bır proteinle kombin etmedim, edilirse çok daha iyi sonuçlar vereceğini düsünüyorum..

kullanan arkadaşlar kutu bittikten sonra mutlaka kan ve karaciğer tahlillerini yaptırsın bende kullandım 2 kutu bitidim
2.kutunun sonunda kan değerlerimi ölçtürmeye gittim kanda amilaz oranım çok yüksek çıktı
aklımda soru işareti kalmasın diye iç organlarıma ultrasonla da baktırdım neyse ki bişey çıkmadı ama yine de kontrol ettirmekte fayda var.
sen bu kafayla bir şey içme zaten:) kullandığın destek ürünleri sonucunda illaki bazı problemler yaşarsın bazı dengeler artar vs. utanmasan bcaa içtim diye check-up yaptıracaksın :D

Back
Yukarı