almışsın parayı vermişsin iş bitmiş hocana bence bişey deme . Bundan sora nerde ucuzsa ordan alırsınAcıkcası anlamakta zorluk cektıgım bır konu protein konusu..Gasparı yı salon sahıbının tavsıyesı uzerıne aldım ve kullanmaya basladım,acıkcası faydasını gordum cunku normal sartlarda 60kg gecemeyen bırısı olarak su anda 62kg'ım.Ancak urunu bana 200tl den sattı ve indirimli fiyat oldugunu soyledı.Buradakı yorumları okudukca acıkcası yedıgımız kazıgın farkına varıyorum.Memlekette baska spor salonuda yok..supplementler.com a da baktım urun ellerınde yok.Sımdı bu urun bıttıkten sonra nereden temın edebılırım?Ayrıca Gasparı 8000amıno ve Biotech kreatınde almıstım.Fiyatlarını soylemıyorum bıleUrunum bıttıkten sonra antrenör e acıkca soyleyecegım fıyatı yuksek dıyerek.Umarım papaz olmayız.
almışsın parayı vermişsin iş bitmiş hocana bence bişey deme . Bundan sora nerde ucuzsa ordan alırsın
pekı bundan sonra ıcın temın edebılecegım guvenılır bır yer tavsıye edebılecekmısınız?yada edebılecek bır arkadasımız var mı?
hey gidi hey iherb u hatırlamamak elde değil. 40 dolara alıyorduk. adamlar bir gümrük kanunuyla hayatımızı kararttılar.
tesekkur ederım..Gunluk olarak takıp edecegım.supplementler.com dan düzenli olarak takip et, fiyasaya çıktıkran sonra hızlı gidiyor.
buradan tavsiye veremeyiz versek de silinir zaten. çünkü forumun sponsoru supplementler.com. şu anda ellerinde yok fakat güvenilirlik konusunda ben kefilim. gelirse oradan alabilirsin. onun dışında pek çok güvenilir yerden alabilirsin araştırırsan. salonlarda herzaman pahalıdır zaten hocalar asıl parayı bu şekilde kırıyorlar supplement ve steroid satşından fahiş fiyatlarla millete kaktırıyorlar bu iş salonların %90'ında böyledir yani bu sana ders olsun.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:14 ----------
ah hatırlatmasaydın keşke gene efkarlandım sigara yaktım. sen ne güzel siteydin be iherb.. seni bizden ayıranlar utansın.
onerınız dıkkate alınmıstır thums: ancak dedıgım gıbı gasparı dıye arama yaptıgımda bır suru yer cıkıyor ama guvenılırlık acıkcası muamma.gasparı dıe arama yapsan bı dunya bulursun yanı bıraz arastır dostm
Issız bir nehir kenarındasın, dolayısıyla bulman zor olabilir. istanbulda olsaydın mesela kolaydı![]()
çikolata her durumda içilebilecek bir aromadırda ondan.şahsen sabah uyanır uyanmaz cappucino aromalı veya vanilyalı birşey içmek istemem.çikolatanın hafif ve hoş bir aroması vardır her zaman.yoksa istenilse karpuz aromalıda üretilir ama kim kullanır o ayrı..
ben kullandım ama tavsiye etmiyorum.haa aroması gayet güzel orası ayrı fakat bb yapan insan bence protein tozlarında,gainerlarda vs. en son aromaya bakmalıdır.içeriği kötü olup aroması güzel olan ürünler de var ama içeriği çok iyi olup tadı iğrenç olanlar da.ben şahsen içeriğine bakarım tadı umrumda değil sıkarım kendimi içerim ya da olmadı içine 2 kaşık bal atarım,muz atarım tadını düzeltirim.bence artık bırakmalısınız bu aroma sevdasını.
nitro tech'in aroması berbat fakat ben nitrodan daha fazla verim aldım myofusion'a göre.
myofusion kazein etkisi yaratıyor biraz sanırım.geceleri yatmadan sütle karıştırıp içmek daha mantıklı ama ben gece için ayrı antrenman öncesi ve sonrası için ayrı toz alacak durumda değilim.(gainer ve kreatinde alıcam)Dostum açık konuşayım ikisinden de 5. kutuyu bitirdim,yani ben zaten sadece Muscletech Nitrotech ve GaspariMyoFusion kullandım.İkisi de bende mükemmel etki yaptı,İkisi de mükemmel ürünler,tabi kullanım şekline bağlı.
Gaspari yumurta süt ve whey karışımı bi protein muscletech ise saf whey.
Ben sadece uyandığımda sütle ve yatarken su ile gaspari içiyorum.
Antreman önce ve sonraları ise Muscletech içiyorum...
Doğru yaptığımı ümit ediyorum zira çok verim alıyorum
Ha beslenme ve dinlenme en önemlileri belkide.
Hergün herhangi Et çeşidi ya da içinde et bulunan yemek ve makarna bulgur gibi güçlü karbonhidratları bol tüketiyorum...
Ama Kesinlikle İkisi de (gaspari ve muscletech) kulvarının en iyi 2 ürünü.