Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Bir düzetme yapmak istiyorum.

MyoFusion'ın fiyatı 2.19 TL/ölçek olarak çıkıyor en uygun fiyata alınırsa. Bu fiyata bulunurken Gaspari'yi denemek gerek.

Acıkcası anlamakta zorluk cektıgım bır konu protein konusu..Gasparı yı salon sahıbının tavsıyesı uzerıne aldım ve kullanmaya basladım,acıkcası faydasını gordum cunku normal sartlarda 60kg gecemeyen bırısı olarak su anda 62kg'ım.Ancak urunu bana 200tl den sattı ve indirimli fiyat oldugunu soyledı.Buradakı yorumları okudukca acıkcası yedıgımız kazıgın farkına varıyorum.Memlekette baska spor salonuda yok..supplementler.com a da baktım urun ellerınde yok.Sımdı bu urun bıttıkten sonra nereden temın edebılırım?Ayrıca Gasparı 8000amıno ve Biotech kreatınde almıstım.Fiyatlarını soylemıyorum bıle :) Urunum bıttıkten sonra antrenör e acıkca soyleyecegım fıyatı yuksek dıyerek.Umarım papaz olmayız.

Acıkcası anlamakta zorluk cektıgım bır konu protein konusu..Gasparı yı salon sahıbının tavsıyesı uzerıne aldım ve kullanmaya basladım,acıkcası faydasını gordum cunku normal sartlarda 60kg gecemeyen bırısı olarak su anda 62kg'ım.Ancak urunu bana 200tl den sattı ve indirimli fiyat oldugunu soyledı.Buradakı yorumları okudukca acıkcası yedıgımız kazıgın farkına varıyorum.Memlekette baska spor salonuda yok..supplementler.com a da baktım urun ellerınde yok.Sımdı bu urun bıttıkten sonra nereden temın edebılırım?Ayrıca Gasparı 8000amıno ve Biotech kreatınde almıstım.Fiyatlarını soylemıyorum bıle :) Urunum bıttıkten sonra antrenör e acıkca soyleyecegım fıyatı yuksek dıyerek.Umarım papaz olmayız.
almışsın parayı vermişsin iş bitmiş hocana bence bişey deme . Bundan sora nerde ucuzsa ordan alırsın

almışsın parayı vermişsin iş bitmiş hocana bence bişey deme . Bundan sora nerde ucuzsa ordan alırsın

pekı bundan sonra ıcın temın edebılecegım guvenılır bır yer tavsıye edebılecekmısınız?yada edebılecek bır arkadasımız var mı?

supplementler.com dan düzenli olarak takip et, fiyasaya çıktıkran sonra hızlı gidiyor.

pekı bundan sonra ıcın temın edebılecegım guvenılır bır yer tavsıye edebılecekmısınız?yada edebılecek bır arkadasımız var mı?

buradan tavsiye veremeyiz versek de silinir zaten. çünkü forumun sponsoru supplementler.com. şu anda ellerinde yok fakat güvenilirlik konusunda ben kefilim. gelirse oradan alabilirsin. onun dışında pek çok güvenilir yerden alabilirsin araştırırsan. salonlarda herzaman pahalıdır zaten hocalar asıl parayı bu şekilde kırıyorlar supplement ve steroid satşından fahiş fiyatlarla millete kaktırıyorlar bu iş salonların %90'ında böyledir yani bu sana ders olsun.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:14 ----------

hey gidi hey iherb u hatırlamamak elde değil. 40 dolara alıyorduk. adamlar bir gümrük kanunuyla hayatımızı kararttılar.

ah hatırlatmasaydın keşke gene efkarlandım sigara yaktım. sen ne güzel siteydin be iherb.. seni bizden ayıranlar utansın.

supplementler.com dan düzenli olarak takip et, fiyasaya çıktıkran sonra hızlı gidiyor.
tesekkur ederım..Gunluk olarak takıp edecegım.
buradan tavsiye veremeyiz versek de silinir zaten. çünkü forumun sponsoru supplementler.com. şu anda ellerinde yok fakat güvenilirlik konusunda ben kefilim. gelirse oradan alabilirsin. onun dışında pek çok güvenilir yerden alabilirsin araştırırsan. salonlarda herzaman pahalıdır zaten hocalar asıl parayı bu şekilde kırıyorlar supplement ve steroid satşından fahiş fiyatlarla millete kaktırıyorlar bu iş salonların %90'ında böyledir yani bu sana ders olsun.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:14 ----------

ah hatırlatmasaydın keşke gene efkarlandım sigara yaktım. sen ne güzel siteydin be iherb.. seni bizden ayıranlar utansın.

valla dostum hakketen ders oldu.Ancak dısarıdan alırsam bu sefer de hocayla ters dusermıyım dıye aklımdan gecmıyor degıl.Hanı bızden almadı dısarıdan aldı dıye dusunur mu acaba?ama bunu dusunecek dıyede spor salonundan alacak degılız.Karimizi dusunmek zorundayız.Google uzerınden bıraz arastırma yaptım ama ıste guvenılırlık soz konusu..Bu konuda yenı oldugumuz ıcın yanlıs bırsey yapmak ıstemıyorum acıkcası.

gasparı dıe arama yapsan bı dunya bulursun yanı bıraz arastır dostm
onerınız dıkkate alınmıstır thums: ancak dedıgım gıbı gasparı dıye arama yaptıgımda bır suru yer cıkıyor ama guvenılırlık acıkcası muamma.

Son düzenleme:
en kaliteli denen butun markalari kullandim nacizhane..kendi bunye ve mideme en uygun myofusion oldu..kesinlikle icerigiyle kalitesiyle tadi vs. denemelisiniz..en buyuk sorun klasik ulkem sartlarindaki aroma yetersizligi..cikolata manyagi olduk yahu!

çikolata her durumda içilebilecek bir aromadırda ondan.şahsen sabah uyanır uyanmaz cappucino aromalı veya vanilyalı birşey içmek istemem.çikolatanın hafif ve hoş bir aroması vardır her zaman.yoksa istenilse karpuz aromalıda üretilir ama kim kullanır o ayrı..

Angryhun, sabahları az suyla karıştırıp, büyük bir fincana boşaltıp üstüne sıcak su ekliyorum. Yanında bir kasede yulaf:) Sıcak çikolata içip güzel bir kahvaltı yapıyorum:) Cookies and cream versiyonuyla da sabahları bazen pancake yapıyorum oda mükemmel oluyor.

çikolata her durumda içilebilecek bir aromadırda ondan.şahsen sabah uyanır uyanmaz cappucino aromalı veya vanilyalı birşey içmek istemem.çikolatanın hafif ve hoş bir aroması vardır her zaman.yoksa istenilse karpuz aromalıda üretilir ama kim kullanır o ayrı..

bu değişir aslında :) ben her sabah mutlaka şeker arıyorum kahvaltımda..

Arkadaşlar bu üründen aldım tad olarak son derece güzel olduğunu söyleyebilirim şu anda. Su veya sütle karıştırın farketmez tadı kesinlikle çok güzel bir dikişte bitiriyorum :)

Arkadaşlar ben 5. kutuyu bitiriyorum
Özetle;
Ürün çok şekerli geliyor bana ve yoğun kıvamlı içinde hindistan cevizi gibi beyaz minik parçacıklar var.
Ürün mayıs ayında alırken MyoFUsion Kabının Kapağı normaldi
Şimdiki MyoFUsion ürünleri kapağında üstünde GaspariNutrition yazıyor...
Ürünün ölçeği şeffaf...
Benim gördüklerim bunlar yani ürün sanki mayıs ayından beri farklılaştı içerik ve tat olarak değişmedi gibi ama dış kabı şekli vs. değişti.
Ben Antreman sonrası yarım ölçek gaspari 1 ölçek nitrotech kullanıyorum.
Optimum almayı çok düşündüm ama İrlanda malı dandik tırt diyenler oldu,ben de hep gaspari alıyorum gerçekten güzel ürün tavsiye ederim.Çok iyi ölçü aldım ama düşünmüyor da değilim ara sıra Optimum da denesem mi diye çünkü bu rüün gerçekten çok şekerli.

ben kullandım ama tavsiye etmiyorum.haa aroması gayet güzel orası ayrı fakat bb yapan insan bence protein tozlarında,gainerlarda vs. en son aromaya bakmalıdır.içeriği kötü olup aroması güzel olan ürünler de var ama içeriği çok iyi olup tadı iğrenç olanlar da.ben şahsen içeriğine bakarım tadı umrumda değil sıkarım kendimi içerim ya da olmadı içine 2 kaşık bal atarım,muz atarım tadını düzeltirim.bence artık bırakmalısınız bu aroma sevdasını.
nitro tech'in aroması berbat fakat ben nitrodan daha fazla verim aldım myofusion'a göre.

ben kullandım ama tavsiye etmiyorum.haa aroması gayet güzel orası ayrı fakat bb yapan insan bence protein tozlarında,gainerlarda vs. en son aromaya bakmalıdır.içeriği kötü olup aroması güzel olan ürünler de var ama içeriği çok iyi olup tadı iğrenç olanlar da.ben şahsen içeriğine bakarım tadı umrumda değil sıkarım kendimi içerim ya da olmadı içine 2 kaşık bal atarım,muz atarım tadını düzeltirim.bence artık bırakmalısınız bu aroma sevdasını.
nitro tech'in aroması berbat fakat ben nitrodan daha fazla verim aldım myofusion'a göre.

Dostum açık konuşayım ikisinden de 5. kutuyu bitirdim,yani ben zaten sadece Muscletech Nitrotech ve GaspariMyoFusion kullandım.İkisi de bende mükemmel etki yaptı,İkisi de mükemmel ürünler,tabi kullanım şekline bağlı.
Gaspari yumurta süt ve whey karışımı bi protein muscletech ise saf whey.
Ben sadece uyandığımda sütle ve yatarken su ile gaspari içiyorum.
Antreman önce ve sonraları ise Muscletech içiyorum...
Doğru yaptığımı ümit ediyorum zira çok verim alıyorum
Ha beslenme ve dinlenme en önemlileri belkide.
Hergün herhangi Et çeşidi ya da içinde et bulunan yemek ve makarna bulgur gibi güçlü karbonhidratları bol tüketiyorum...
Ama Kesinlikle İkisi de (gaspari ve muscletech) kulvarının en iyi 2 ürünü.

Dostum açık konuşayım ikisinden de 5. kutuyu bitirdim,yani ben zaten sadece Muscletech Nitrotech ve GaspariMyoFusion kullandım.İkisi de bende mükemmel etki yaptı,İkisi de mükemmel ürünler,tabi kullanım şekline bağlı.
Gaspari yumurta süt ve whey karışımı bi protein muscletech ise saf whey.
Ben sadece uyandığımda sütle ve yatarken su ile gaspari içiyorum.
Antreman önce ve sonraları ise Muscletech içiyorum...
Doğru yaptığımı ümit ediyorum zira çok verim alıyorum
Ha beslenme ve dinlenme en önemlileri belkide.
Hergün herhangi Et çeşidi ya da içinde et bulunan yemek ve makarna bulgur gibi güçlü karbonhidratları bol tüketiyorum...
Ama Kesinlikle İkisi de (gaspari ve muscletech) kulvarının en iyi 2 ürünü.
myofusion kazein etkisi yaratıyor biraz sanırım.geceleri yatmadan sütle karıştırıp içmek daha mantıklı ama ben gece için ayrı antrenman öncesi ve sonrası için ayrı toz alacak durumda değilim.(gainer ve kreatinde alıcam)
nitrotech gerçekten güzel bi marka.ilk kullandığım tozdu o ve çok memnun kaldım gerçi salon hocam "geçiş dönemine denk geldiği için öyle zannediyorsun,aslında o geçiş döneminde myofusion alsan o da işine yarayacaktı" diyor fakat pek inanmıyorum açıkçası.
bu ay sonuna kadar yetecek tozum var.ondan sonra yeni bi spor salonunda başlayacağım ve kombinasyonum şu şekilde olacak;ultimate muscle juice revolution gainer,ultimate creatin ve muscletech nitro tech whey.
bu üçüyle sağlam bi vücut yapacağıma inanıyorum.

Back
Yukarı